i5 3470 CPU Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oynarken 98 derece oluyor

Sizin adınıza sevindim sıcak üflememesi daha iyidir. Çözüm sağladığım mesajımı çözüm olarak bildirirseniz sevinirim.

Bu arada oyun içinde baktım soğuk üflüyor ama çok soğuk değil aynı pervane gibi.
Sizin adınıza sevindim sıcak üflememesi daha iyidir. Çözüm sağladığım mesajımı çözüm olarak bildirirseniz sevinirim.

Nasıl yapacağım.

Yok sıcak üflüyor ama aşırı değil oyundan çıktımda 10 CPU kulanıylıyor ama yine sıcak neden böyle?
Yoksa ben mi yanlış yere bakıyorum egzoz fanın altında bir yer var elimi koyoyrum sıcak üflüyor egzoz fanı kasanın içinde kasada kapalı.

Bilgisayarımı bu videodan aldım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı