i5 3470 DDR 3 sisteme RX 580 alınır mı?

Hocam 240W verebiliyor. Yani tam yükte sıkıntı çıkartabilir ama undervolt ile vs kullanabilirsiniz gibi geldi bana. Zaten oyunlarda tam yük vermez genelde. Ama emin olamadım çünkü eski PSU'lar zamanla güç kaybı yaşayabiliyorlar. İşlemci 77W ekran kartı 184W TDP'ye sahip.
bunu attı nasıl sizce?

Dosya Ekleri

• 73a57ca7-babc-4152-8583-94836848baa7.JPG
    73a57ca7-babc-4152-8583-94836848baa7.JPG
    383,2 KB · Görüntüleme: 11
115W tüketmesi şüphe uyandırıcı. 95 fan ve bu sıcaklık da kartın çok zorlandığının sonucu. Geçmişte bende RX 580 alacaktım uygun fiyata ve kart çok serindi ayrıca burada olduğu gibi düşük güç tüketiyordu. Sonradan öğrendim mining BIOS atıp serin çalışmasını sağlamışlar. Fan ve sıcaklık bile tek başına almamak için bir sebep iken PSU yetersiz olabilir-güç tüketiminin az olması (bundan %100 emin değilim ama güç kısılmış gibi çünkü 180W TDP'si olan bir kart. )

Ben olsam almazdım sorunlu bir karta benziyor.

115W tüketmesi şüphe uyandırıcı. 95 fan ve bu sıcaklık da kartın çok zorlandığının sonucu. Geçmişte bende RX 580 alacaktım uygun fiyata ve kart çok serindi ayrıca burada olduğu gibi düşük güç tüketiyordu. Sonradan öğrendim mining BIOS atıp serin çalışmasını sağlamışlar. Fan ve sıcaklık bile tek başına almamak için bir sebep iken PSU yetersiz olabilir-güç tüketiminin az olması (bundan %100 emin değilim ama güç kısılmış gibi çünkü 180W TDP'si olan bir kart. )

Ben olsam almazdım sorunlu bir karta benziyor.

Hocam fan durumunu yanlış gösteriyormuş program. Apex Legends oyunundan video attı fanlar %35'te çalışıyormuş.
Bu durumda alınır mı sizce? İlginize teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı