ropz00 Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 100 Yer FedExForum Arena Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar işlemcim i5-3470 Valorant'a bir giriyorum 120 FPS ortalama bir giriyorum. 90 FPS alıyorum, ortalama nedeni ne olabilir? Aynı olay diğer FPS oyunlarında da oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2021
Arkadaşlar işlemcim i5-3470 Valorant'a bir giriyorum 120 FPS ortalama bir giriyorum. 90 FPS alıyorum, ortalama nedeni ne olabilir? Aynı olay diğer FPS oyunlarında da oluyor.
Cre4TiveTR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 2.335 Makaleler 4 Çözümler 10 2 Temmuz 2021 #2 Zamanla işlemci sıcaklığınız artıp frekans düşürüyor olabilir mi? Sıcaklık değerlerinize bakabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Zamanla işlemci sıcaklığınız artıp frekans düşürüyor olabilir mi? Sıcaklık değerlerinize bakabilir misiniz?
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 2 Temmuz 2021 #3 Thermal thorttle yapıyor olabilir. RivaTuner kurup oyunda iken bir işlemci sıcaklık değerlerine bakın. Artı 0 Eksi
Thermal thorttle yapıyor olabilir. RivaTuner kurup oyunda iken bir işlemci sıcaklık değerlerine bakın.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 2 Temmuz 2021 #4 Oyunda daha hareketli işlem gücü gereken yerlere baktığında FPS düşebilir. Artı 0 Eksi
KS KS ropz00 Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 100 Yer FedExForum Arena Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #5 Cre4TiveTR dedi: Zamanla işlemci sıcaklığınız artıp frekans düşürüyor olabilir mi? Sıcaklık değerlerinize bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bende onu düşünüyordum zaten acaba soğutucu ile alakalı bir problem mi var diye. Bakığ tekrar bilgilendireceğim. avkila.tech dedi: Thermal thorttle yapıyor olabilir. RivaTuner kurup oyunda iken bir işlemci sıcaklık değerlerine bakın. Genişletmek için tıkla... Sanırım soğutucumda bir problem var ana menü de bile bu sıcaklık çok. Cre4TiveTR dedi: Zamanla işlemci sıcaklığınız artıp frekans düşürüyor olabilir mi? Sıcaklık değerlerinize bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bakarsanız sevirim. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2021-07-02 204601.png 31,5 KB · Görüntüleme: 44 Ekran görüntüsü 2021-07-02 204601.png 31,5 KB · Görüntüleme: 56 Son düzenleme: 2 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi
Cre4TiveTR dedi: Zamanla işlemci sıcaklığınız artıp frekans düşürüyor olabilir mi? Sıcaklık değerlerinize bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bende onu düşünüyordum zaten acaba soğutucu ile alakalı bir problem mi var diye. Bakığ tekrar bilgilendireceğim. avkila.tech dedi: Thermal thorttle yapıyor olabilir. RivaTuner kurup oyunda iken bir işlemci sıcaklık değerlerine bakın. Genişletmek için tıkla... Sanırım soğutucumda bir problem var ana menü de bile bu sıcaklık çok. Cre4TiveTR dedi: Zamanla işlemci sıcaklığınız artıp frekans düşürüyor olabilir mi? Sıcaklık değerlerinize bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bakarsanız sevirim.
Cre4TiveTR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 2.335 Makaleler 4 Çözümler 10 2 Temmuz 2021 #6 ropz00 dedi: Bende onu düşünüyordum zaten acaba soğutucu ile alakalı bir problem mi var diye. Bakığ tekrar bilgilendireceğim. Sanırım soğutucumda bir problem var ana menü de bile bu sıcaklık çok. Bakarsanız sevirim. Genişletmek için tıkla... Dediğimiz gibi hocam işlemciniz hem darboğaz yapıyor hem de yüksek sıcaklıktan dolayı frekans düşürüyor. Artı 0 Eksi
ropz00 dedi: Bende onu düşünüyordum zaten acaba soğutucu ile alakalı bir problem mi var diye. Bakığ tekrar bilgilendireceğim. Sanırım soğutucumda bir problem var ana menü de bile bu sıcaklık çok. Bakarsanız sevirim. Genişletmek için tıkla... Dediğimiz gibi hocam işlemciniz hem darboğaz yapıyor hem de yüksek sıcaklıktan dolayı frekans düşürüyor.
KS KS ropz00 Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 100 Yer FedExForum Arena Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #7 Cre4TiveTR dedi: Dediğimiz gibi hocam işlemciniz hem darboğaz yapıyor hem de yüksek sıcaklıktan dolayı frekans düşürüyor. Genişletmek için tıkla... Darboğaz dediğiniz ekran kartı darboğazı tarzımı. Artı 0 Eksi
Cre4TiveTR dedi: Dediğimiz gibi hocam işlemciniz hem darboğaz yapıyor hem de yüksek sıcaklıktan dolayı frekans düşürüyor. Genişletmek için tıkla... Darboğaz dediğiniz ekran kartı darboğazı tarzımı.
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 2 Temmuz 2021 #8 1. işlemci ekran kartına karşı çok güçsüz kalıyor 2. işlemci deli gibi ısınıyor hem hızını düşürüyor hem darboğaz olduğu için deli gibi kasıyor. Artı 0 Eksi
1. işlemci ekran kartına karşı çok güçsüz kalıyor 2. işlemci deli gibi ısınıyor hem hızını düşürüyor hem darboğaz olduğu için deli gibi kasıyor.
KS KS ropz00 Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 100 Yer FedExForum Arena Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #9 avkila.tech dedi: 1. işlemci ekran kartına karşı çok güçsüz kalıyor. 2. işlemci deli gibi ısınıyor hem hızını düşürüyor hem darboğaz olduğu için deli gibi kasıyor. Genişletmek için tıkla... GT 1030'a bu işlemci nasıl darboğaz yapabiliyor Artı 0 Eksi
avkila.tech dedi: 1. işlemci ekran kartına karşı çok güçsüz kalıyor. 2. işlemci deli gibi ısınıyor hem hızını düşürüyor hem darboğaz olduğu için deli gibi kasıyor. Genişletmek için tıkla... GT 1030'a bu işlemci nasıl darboğaz yapabiliyor