Çözüldü I5 3470 HD 7770 sistem Valorant oynarken kilitleniyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

513974

Decapat
RAM
12 Gb Ram
Ekran kartı
Amd Radeon Hd 7770 Series
İşlemci
İntel core i5 3470
Hocam merhaba,
Bilgisayarım tamirden geldi Valorant yükledim ama oyundayken ekran bir anda donup kalıyor ALT-F4 vb. hiçbir şey yapamıyorum. Kasadan kapatmak lazım oluyor.

4x4 RAM'lerim vardı biri arızalandı. Bende +8 GB RAM daha taktırmıştım. Yani 12 GB RAM var. Kullanılabilir miktar oyunun menüsünde 7 GB yazıyor.
Ekran kartınız paylaşımlı ram kullanıyorsa ve sanal bellek'te ram tutmuyorsanız sorun ram yetersizliğinden olabilir.

Ekran kartınız paylaşımlı ram kullanıyorsa ve sanal bellek'te ram tutmuyorsanız sorun ram yetersizliğinden olabilir.
Windows + R ile çalıştır penceresini açıp 'msconfig' yazın, Önyükleme - Gelişmiş Seçenekler kısmına gelin. Bellek üst sınırı kutucuğu tikliyse ve herhangi bir sayı yazıyorsa onu 0 yapın ve kutucuktaki tiki kaldırın.

Windows + R ile çalıştır penceresini açıp 'msconfig' yazın, Önyükleme - Gelişmiş Seçenekler kısmına gelin. Bellek üst sınırı kutucuğu tikliyse ve herhangi bir sayı yazıyorsa onu 0 yapın ve kutucuktaki tiki kaldırın.
Hocam zaten sizin dediğiniz Bellek üst sınırı kapalı.

Dosya Ekleri

• IMG_20220805_010118_229.jpg
    IMG_20220805_010118_229.jpg
    138,9 KB · Görüntüleme: 24
Minimum 2048
Maximum 4096
Ayarladım her iki diske de yaptım.
Şu an sorununuzun çözülmüş olması gerek, zaten oyuna girdiğinizde kullanılabilir miktar artıcaktır öncelik olduğundan dolayı. Eğer hiç bir hata almadan oyun donuyorsa sorun genellikle Ram'dir zaten.

Şu an sorununuzun çözüşmüş olması gerek, zaten oyuna girdiğinizde kullanılabilir miktar artıcaktır öncelik olduğundan dolayı. Eğer hiç bir hata almadan oyun donuyorsa sorun genellikle Ram'dir zaten.
Siz yinede MSI Afterburner programı ile ram kullanımınızı takip edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı