i5 3470 için Biostar RX550 mi, Sapphire RX550 mi?

• Konuyu başlatan CFK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 885
Bütçe
700
Başımdan geçenlerden yola çıkarak sana tavsiyem asla kontrol etmeden, bakmadan alma, GET veya onun gibi güven verici bir sistem olmadığı sürece ikinci el alma kardeşim. İnsanların senin gibi olmayacağını, tek dertlerinin para olabileceğini unutma. Tanımadığın kimseye de güvenme.

Bundan dolayı yüz yüze görüşüyorsun ya adam senin evine gelir testlerini yaparsınız.
Sanmıyorum kimsenin evime kadar geleceğini ama denerim teşekkürler önerin için.
Başımdan geçenlerden yola çıkarak sana tavsiyem asla kontrol etmeden, bakmadan alma, GET veya onun gibi güven verici bir sistem olmadığı sürece ikinci el alma kardeşim. İnsanların senin gibi olmayacağını, tek dertlerinin para olabileceğini unutma. Tanımadığın kimseye de güvenme.
Sırf bu yüzden parasını hak etmeyen bir karta 700TL vereceğim gibi duruyor. :)
Ucuz olanı alın geçin, farketmez. Aynı kart bunlar. Ha, benim önerim ikinci el OEM RX460 almanız.
MSI RADEON RX 460 4 GB EKRAN KARTI - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 908169482
ilan hakkındaki düşünceniz nedir?

Sanmıyorum kimsenin evime kadar geleceğini ama denerim teşekkürler önerin için.

Sırf bu yüzden parasını hak etmeyen bir karta 700TL vereceğim gibi duruyor. :)

MSI RADEON RX 460 4 GB EKRAN KARTI - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 908169482
İlan hakkındaki düşünceniz nedir?

Ben yanıtlamayayım bunu, çünkü hiçbir şekilde ikinci ele güvenemez oldum. Büyük konuşmayayım ama ben ikinci el PC ürünü almam, tavsiye de etmem:)Arkadaşları dinleyin siz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı