i5-3470 işlemciye RX570 takılır mı?

Mehmet6

Centipat
i5-3470 işlemciye sahibim ve RX 570 almayı düşünüyorum, sizce bu işlemciye bu ekran kartını satın alsam bir sıkıntı yaşar mıyım veya darboğaz olur mu? Ve RX 570'in hangi türünü almalıyım? Ve eğer RX 570 alırsam PUBG'de iyi performans alır mıyım?

@GoDd1 GTA 5 eski oyun, buna rağmen oynatmıyor. Kendi mesajınızla kendi mesajınızı gömüyorsunuz, yazık. Üst düzey donanım bilginizle kapışabileceğimi sanmıyorum. İyi akşamlar.

GTA V 1440*900 çözünürlük, GTX 760 performansı. Tekrarlıyorum i5 3470 için biçilmiş kaftandır. 1080P ile RX 570 kullanabilir arkadaşımız.
Bir şey soracağım ben GTA 5 gibi bir şey dedimi?
@GoDd1 GTA 5 eski oyun, buna rağmen oynatmıyor. Kendi mesajınızla kendi mesajınızı gömüyorsunuz, yazık. Üst düzey donanım bilginizle kapışabileceğimi sanmıyorum. İyi akşamlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Güzel oynatmıyor.

Bir şey soracağım ben GTA 5 gibi bir şey dedim mi?
Ben böyle bir şey hatırlamıyorum, arkadaş GTA V ile eski seri oyunları kast etmiş olmalı. GTX 760 ile GTX 1050 ti karşılaştırma videosunu izlerse arkadaş, görecektir ne kadar güçlü bir GPU olduğunu. Benim paylaştığım SS'lerde görülüyor zaten neyin ne olduğu. Düşük çözünürlük kullanacaksa GTX 760, 1080P kullanacaksa RX 570 alır. Bu kadar basit. Herkes 1080P monitör kullanmıyor, 1080P kullanmazsa RX 570 darboğazın babasını yapacaktır. İşlemciyi daha önce kullanmasam haklılar. Yeni nesil oyunlarda %99 kullanımda bile GTX 760'ı %99 besliyordu i5 3470. Bu yüzden nokta atış dedim. Bu işler her zaman kağıt üzerinde olduğu gibi olmuyor.

Ben böyle bir şey hatırlamıyorum, arkadaş GTA V ile eski seri oyunları kast etmiş olmalı. GTX 760 ile GTX 1050 ti karşılaştırma videosunu izlerse arkadaş, görecektir ne kadar güçlü bir GPU olduğunu. Benim paylaştığım SS'lerde görülüyor zaten neyin ne olduğu. Düşük çözünürlük kullanacaksa GTX 760, 1080P kullanacaksa RX 570 alır. Bu kadar basit. Herkes 1080P monitör kullanmıyor, 1080P kullanmazsa RX 570 darboğazın babasını yapacaktır. İşlemciyi daha önce kullanmasam haklılar. Yeni nesil oyunlarda %99 kullanımda bile GTX 760'ı %99 besliyordu i5 3470. Bu yüzden nokta atış dedim. Bu işler her zaman kağıt üzerinde olduğu gibi olmuyor.
Yani arkadaş GTX 760 ekran kartının GTA 5 oynatmayacağını söylüyorda :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı