i5-3470 - R7 370 sistemde Valorant akıcı değil

Ekselansce

Hectopat
Daha fazla  
Oyun hiç akıcı değil, 75 Hz monitörüm var, adamı görene kadar 4 mermi yemiş oluyorum. YouTube'dan baktım 60 Hz ile çok akıcı oynayanlar var. Sistemleri de benimkine yakın. Özellikle DDR3 kullananları kastediyorum. Tüm çözünürlükleri denedim. FPS'i 75'e sabitledim daha da kötü oluyor. İşlemci %50-70 arası çalışıyor. GPU 51, CPU 51-55 derece arası. Bir ara düzeldi gibi oldu ama uzun sürmedi yine ağır çekime geri döndü. Fikirlerinizi bekliyorum.

canirunit.jpg

Doku kalitesi orta bazen yüksek sadece. Gerisini Full düşük yapıyorum. Bu arada sistem i5 3470 R7 370 2 GB 8 GB DDR3 RAM. Genelde 1366x768 oynarım.

Çözünürlüğü en fazlaya çekin ki ekran kartınız tamamen kullanılabilsin bir de oyundayken Görev Yöneticisi açıp açık programlar yerinden CPU tıklayıp atarsanız iyi olur bende arada Vanguard işlemci kullanıyor belki sizde de oluyor olabilir.

PUBG'den bahsediyorsanız, 8GB ram yetersiz kalabiliyor. + İşlemciniz zaten düşük o oyun için. Takılmalar normal. Valorant'ı görmedim.
pubg diye birşeyden bahsedilmemiş ?

Çözünürlüğü en fazlaya çekin ki ekran kartınız tamamen kullanılabilsin bir de oyundayken Görev Yöneticisi açıp açık programlar yerinden CPU tıklayıp atarsanız iyi olur bende arada Vanguard işlemci kullanıyor belki sizde de oluyor olabilir.
Nasıl yani hocam, Vanguardı kapatırsam oyun gider.

Benimkide normalde akıcı doku kalitesini artırınca oyunda fps düşmemesine rağmen yırtılma oluyor yavaşlıyor oyun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı