i5 3470 RX 470 darboğaz yapar mı?

Tabii canım. Adamlar yüksek Hz'li monitörleri eğlencesine çıkarıyorlar zaten. 😄 Gece gece çoluk çocukla uğraşıyoruz iyi mi?
Çoluk çocuk mu? :) Önce üslubunu düzelt sen dostum. Ben yüksek Hz'li monitörler ile aynı kefeye koymak gibi bir yorumda bulunmadım, bahsetmedim bile ayrıca. Sadece o karelerin boşa gitmediğini belirtmek istedim.

900'e ikinci el RX 570 bulunur. O fiyata 560 alınmaz.

Hocam internetten alma taraftarıyım insanlarla buluşmak istemiyorum bu zamanda kimin ne olduğu bilinmez. 700 E 6ay miningli RX 470 var performans ya da ömür kaybı yaşar mı?
Bu arada 12V değerinden 324W veren 400W PSU yeterli olur mu RX 470E? Bir de Mining'in zararı nedir 700'e 900TL'ye RX 470'ler var internette.
Arkadaşlar ben büyük ihtimal RX 560 sıfır alacağım ya. 900TL, hem daha çok rekabetçi oyunlsr oynayacağım Witcher 3, RDR 2 falan oynayamam paralı onlar en fazla Ark ve az Syndicate oynarım. 900TL'ye RX 470'ler hep miningli.
Arkadaşlar tekrar düşündüm, televizyonda da hikayeli oyunlar oynayacağım için 3 veya 6 ay taksitle arktek 1050 Ti alacağım, 1200TL toplam.
Konuyu kapatıyorum burada yeterli galiba bu cevaplar :(

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı