i5 3470 RX 550 4 GB Rust oynatır mı?

Blonducey

Hectopat
60 FPS civarı alsam yeter bana. Hangi ayarlarda ve çözünürlükte alabilirim sizce ya da 60 FPS alabilir miyim?
8 GB RAM.
i5 3470.
RX 550 4 GB.

Bir incelemede R3 1300X RX 550 4 GB hakkında sorulmuş ve rahat oynatır denmiş. İnternette R3 1300X vs i5 3470 incelemelerine baktığımda ise 1 2 FPS daha fazla veriyordu i5 3470 (internette böyle gördüm doğru mudur bilmem) yani o sistem rahat oynatırsa benimki de 60 FPS verir diye düşünmüştüm. İstediğim değerleri alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynatır sıkıntı yok.

Oynanabilir.
Yeni sistem olarak bunu alacaksan ve markası TurboX, İzoly, Dragos veya Zeiron ise alma elinde kalır.

Oynanabilir.
Yeni sistem olarak bunu alacaksan ve markası Turbox, Izoly, Dragos veya zeiron ise alma elinde kalır.

Teşekkür ederim ama sistemim Izoly'ya da Turbox değil zaten. PS 4 de zaman geçiren biriyim ve bazen PS 4 de oynayamadığım oyunları arkadaşlarımla beraber oynamak için topladığım düşük bütçeli bir sistemdi bu. Don't Starve Together ve LoL gibi oyunlar oynuyorum o yüzden sistem benim için gayet yeterli. Ama dediğim gibi Izoly'ya da Turbox değil.

Sorun yok o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…