i5-3470 RX550 alınır mı?

Dietrich

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, bugün bir konuyu danışmak için buradayım, yıllardır browser bile açmayan ekran kartsız bir bilgisayar kullandım ve sonunda gerçek bir bilgisayar almaya karar verdim. "i5 3470, 16 GB RAM, 256 GB SSD, RX550 4 GB DDR5 128 bit." Trendyol'da bulduğum ucuz bir masaüstü kasa, bu sizce alınır mı? Yoksa herhangi bir öneriniz var mıdır? (hazır masaüstü kasalar için?) şu anlık maksimum bütçem 10 bin civarı maalesef üzerine çıkamam. Şimdiden yanıtlarınız için teşekkürler efendim.

Merhaba, bugün bir konuyu danışmak için buradayım, yıllardır browser bile açmayan ekran kartsız bir bilgisayar kullandım ve sonunda gerçek bir bilgisayar almaya karar verdim. "i5 3470, 16 GB RAM, 256 GB SSD, RX550 4 GB DDR5 128 bit." Trendyol'da bulduğum ucuz bir masaüstü kasa, bu sizce alınır mı? Yoksa herhangi bir öneriniz var mıdır? (hazır masaüstü kasalar için?) şu anlık maksimum bütçem 10 bin civarı maalesef üzerine çıkamam. Şimdiden yanıtlarınız için teşekkürler efendim.
İkinci ele sıcak bakıyor musunuz? Sorunuza gelirsek hayır, asla almayın.

10bine bu alınmaz hazır sistem öneremem ama 2.elde çok daha iyisini bulursunuz. Bunu 5'e katlar.

Duruma göre değişir ama olumlu bakıyorum efendim, benim aradığım şey zaten oyun oynamak için bana sorun çıkarmayacak bir sistem.
Bu iyi, forumdaki arkadaşlar ikinci el için fikir sunacaktır. Tipik olarak ikinci elde R5 5500 + B450 + 16GB DDR4 8X2 RAM + 500W düzgün bir PSU + RX 6600 + sıfır bir 500GB M2 SSD 10.000TL civarına getirilebilir. Günümüz oyunlarını da bu sistem ile 1080P'de en yüksek grafiklerde düzgün FPS'lerde oynayabilirsiniz. Monitör var sayıyorum.

Yanından geçme. parayı çöpe atmaktan bir farkı yok hocam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı