Zor oynatir. Ayarlari kismak sizi uzmezse idare edersiniz.Arkadaşlar gelen indirimlerle Rust almayı düşünüyorum, sistemim kaldırır mı? (RAM 16 GB)
720p düşük ayyarlarda oynamayyı düşünüyorum.Zor oynatir. Ayarlari kismak sizi uzmezse idare edersiniz.
En düşük ayarlarda, 1080P'de akıcı bir deneyim olur ama bölgedeki oyuncu sayısına ve bina büyüklüklerine bağlı performansta düşebilir.Arkadaşlar gelen indirimlerle Rust almayı düşünüyorum, sistemim kaldırır mı? (RAM 16 GB)
720p de görüntü kalitesi çok bozulurmu?En düşük ayarlarda, 1080P'de akıcı bir deneyim olur ama bölgedeki oyuncu sayısına ve bina büyüklüklerine bağlı performansta düşebilir.
4070m, 7940HS, 32GB DDR5 var bende buyuk klan binasi görünce gidiyor FPSEn düşük ayarlarda, 1080P'de akıcı bir deneyim olur ama bölgedeki oyuncu sayısına ve bina büyüklüklerine bağlı performansta düşebilir.
Görüntü büyük ihtimalle böyle gözükür: (Saniye seçili.)720p de görüntü kalitesi çok bozulurmu?
Görüntü büyük ihtimalle böyle gözükür: (Saniye seçili.)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.