Big Sumak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2013 Mesajlar 1.424 Çözümler 7 29 Ekim 2023 #31 DÜNDAR_ALEMDAR dedi: En üstteki testi yaptım hocam. Hepsini birlikte yapayım mı ? Genişletmek için tıkla... Yapin buraya atin hocam. Ek olarak Cyrstal Disk Info'dan yazilan TB ve sagliga da bakabilir misiniz?
DÜNDAR_ALEMDAR dedi: En üstteki testi yaptım hocam. Hepsini birlikte yapayım mı ? Genişletmek için tıkla... Yapin buraya atin hocam. Ek olarak Cyrstal Disk Info'dan yazilan TB ve sagliga da bakabilir misiniz?
DÜNDAR_ALEMDAR Decapat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 737 Çözümler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ekim 2023 #32 Burda Hocam. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 22,2 KB · Görüntüleme: 22
6 677472 Picopat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 947 Çözümler 1 29 Ekim 2023 #33 işlemciniz çok eski hocam. DÜNDAR_ALEMDAR dedi: Burda Hocam. Genişletmek için tıkla... Çok düşük bir değer.
işlemciniz çok eski hocam. DÜNDAR_ALEMDAR dedi: Burda Hocam. Genişletmek için tıkla... Çok düşük bir değer.
DÜNDAR_ALEMDAR Decapat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 737 Çözümler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ekim 2023 #34 Buda Cyrstal Disk Info'nun verileri hocam. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 64,1 KB · Görüntüleme: 24
Big Sumak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2013 Mesajlar 1.424 Çözümler 7 29 Ekim 2023 #35 DÜNDAR_ALEMDAR dedi: Burda Hocam. Genişletmek için tıkla... Trendyolda sifir kullanan birinin paylastigi ekran goruntusundeki degerlerin yarisi hocam. Ama bu SSD sorunlu demek midir bilmiyorum.
DÜNDAR_ALEMDAR dedi: Burda Hocam. Genişletmek için tıkla... Trendyolda sifir kullanan birinin paylastigi ekran goruntusundeki degerlerin yarisi hocam. Ama bu SSD sorunlu demek midir bilmiyorum.
DÜNDAR_ALEMDAR Decapat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 737 Çözümler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ekim 2023 #36 Big Sumak dedi: Trendyolda sifir kullanan birinin paylastigi ekran goruntusundeki degerlerin yarisi hocam. Ama bu SSD sorunlu demek midir bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam peki Format atayım mı diğer SSD'ye mi kurayım windows'u
Big Sumak dedi: Trendyolda sifir kullanan birinin paylastigi ekran goruntusundeki degerlerin yarisi hocam. Ama bu SSD sorunlu demek midir bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam peki Format atayım mı diğer SSD'ye mi kurayım windows'u
Big Sumak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2013 Mesajlar 1.424 Çözümler 7 29 Ekim 2023 #37 DÜNDAR_ALEMDAR dedi: Hocam peki Format atayım mı diğer SSD'ye mi kurayım windows'u Genişletmek için tıkla... Bence HDD deneyin hocam direkt. Sonuçta diğer SSD de aynı marka.
DÜNDAR_ALEMDAR dedi: Hocam peki Format atayım mı diğer SSD'ye mi kurayım windows'u Genişletmek için tıkla... Bence HDD deneyin hocam direkt. Sonuçta diğer SSD de aynı marka.
DÜNDAR_ALEMDAR Decapat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 737 Çözümler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ekim 2023 #38 Big Sumak dedi: Bence HDD deneyin hocam direkt. Sonuçta diğer SSD de aynı marka. Genişletmek için tıkla... Hocam diğer farklı markalı SSD var Kioxia marka onu takıp deneyim mi?
Big Sumak dedi: Bence HDD deneyin hocam direkt. Sonuçta diğer SSD de aynı marka. Genişletmek için tıkla... Hocam diğer farklı markalı SSD var Kioxia marka onu takıp deneyim mi?
Big Sumak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2013 Mesajlar 1.424 Çözümler 7 29 Ekim 2023 #39 DÜNDAR_ALEMDAR dedi: Hocam diğer farklı markalı SSD var Kioxia marka onu takıp deneyim mi? Genişletmek için tıkla... Deneyin hocam Kioxia iyidir.
DÜNDAR_ALEMDAR dedi: Hocam diğer farklı markalı SSD var Kioxia marka onu takıp deneyim mi? Genişletmek için tıkla... Deneyin hocam Kioxia iyidir.
Hyper_6902 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 3.743 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #40 DÜNDAR_ALEMDAR dedi: Burda Hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam HDD gibi çalışıyor problemli dediğim gibi acil değiştirin. DÜNDAR_ALEMDAR dedi: Hocam diğer farklı markalı SSD var Kioxia marka onu takıp deneyim mi? Genişletmek için tıkla... Marka model verin.
DÜNDAR_ALEMDAR dedi: Burda Hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam HDD gibi çalışıyor problemli dediğim gibi acil değiştirin. DÜNDAR_ALEMDAR dedi: Hocam diğer farklı markalı SSD var Kioxia marka onu takıp deneyim mi? Genişletmek için tıkla... Marka model verin.