i5 3470 Sistem çoğu oyunda donuyor

İşletim sistemi
Windows 10
Merhaba, bilgisayarı alalı 4 ay oldu ama oyunlarda donma oluyor. Valorant, CS2, Rainbow Six, Warzone 2.0, Steam PUBG, GTA 5, Minecraft oyunlarda drop olmakta. Bilgisayar drop yapacak bir sistemde yok elimde bunun sebebi nedir?
Yeni alsanız ne fark eder hocam, işlemci 10-11 yıllık. RX500 LOW da yeter fakat işlemci ciddi sıkıntı.

Nerden buldunuz bilmiyorum ama sistem turbox sistemler kadar eski. Size tavsiyem çalışıp 0'dan dizmek. Çünkü bu sorunları yaşamanız çok doğal.
Hocam şu konuya ben açıklık getiriyim. 4 ay önce ilk çalıştırdığım zaman sistemde donma yoktu çok iyiydi. Ama yazın ortalarında bir takılmalar başladı.

Sistem bileşenlerini teker teker markaları ile beraber söyler misiniz? Turbox vs. almadıysanız iyi.
Phoenix rx 550 4 gb ekran kartın markası.

Hocam şu konuya ben açıklık getiriyim. 4 ay önce ilk çalıştırdığım zaman sistemde donma yoktu çok iyiydi. Ama yazın ortalarında bir takılmalar başladı.

Phoenix rx 550 4 gb ekran kartın markası.

Hocam bana model marka belirtmeniz lazım. SSD ve HDD özellikle. Söylerseniz sizin sorunlarınız bulmanıza yardımcı olucağım.

Sistem yorulmaya ve yıpranmaya başlamıştır. Bakımını yap, macunu yenile.
Hocam ekran kart masasütünde 32 derece işlemci masaüstünde 40 derece.

Hocam bana model marka belirtmeniz lazım. SSD ve HDD özellikle. Söylerseniz sizin sorunlarınız bulmanıza yardımcı olucağım.
Hocam kusura bakmayın onları saymayı unutmuşum. 2 tane Hikvision 120 gb ssd, TOSHİBA 500 GB HDD.

Hocam ekran kart masasütünde 32 derece işlemci masaüstünde 40 derece.

Hocam kusura bakmayın onları saymayı unutmuşum. 2 tane Hikvision 120 gb ssd, TOSHİBA 500 GB HDD.

Sıkıntınız kalitesiz SSD kullanıyorsunuz. Bu yüzden problem oluşturuyor. Yeni bir SSD alın. Sorununuz çözülür. Bütçe söyerseniz yardımcı olabilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı