Turbox Tx110 i5 3470 8GB Ram 128GB SSD 21.5 inç Monitör Masaüstü Ofis Bilgisayarı ürünü en uygun fiyatlarla Atom Bilişim'de! Ürünü incelemek ve satın almak için hemen tıklayın.
Sistemi yakın zamanda aldıysanız iade edin aksi halde geçmiş olsun. Oyunlarda sizi mutlu etmez. Güncel oyunları açmaz. İşlemci odaklı oyunlarda 720p de 30 FPS sınırına düşük ihtimal erişirsiniz.
Bundan 1.5 sene önce i5 3470 ve RX 570'li bir sistemi kendim 2500TL civarına toplamıştım. Bugüne kadar Cyberpunk 2077 hariç oynadığım hiçbir oyunda 1080p'de sorun yaşamadım. i5 3470 eski ama güçsüz bir işlemci değil. Yine de harici ekran kartı ile desteklenmedikten sonra tek başına hiçbir şey yapamaz, i5 3470 ve dahili grafik yongası ile oyun oynamak hayal yani. Para biriktirip 2. el bir ekran kartı almanı öneririm.
@Walter H. White Intel'in o 10 yıllık krallığını ilan ettiği dönemde en büyük artısıydı bu çekirdek gücü. Düşün Intel 3. nesil ile 10. nesil arasındaki 8 senelik tekli çekirdek gücü farkı ile Ryzen 1. ve 5. nesil arasındaki 4 senelik çekirdek gücü farkı yüzde olarak aynı. Intel bildiğin çok uzun süre yerinde saydı, rekabet eksikliğinden 5 yılda yapması gereken atılımı 10 senede yaptı.