i5 3470 sistem ekran kartsız kaç FPS verir?

Turbox alınmaz, aldirtilmaz kullanılmaz!

3300 tl gibi fiyata kasa toplanabilirmi

Sistemi yakın zamanda aldıysanız iade edin aksi halde geçmiş olsun. Oyunlarda sizi mutlu etmez. Güncel oyunları açmaz. İşlemci odaklı oyunlarda 720p de 30 FPS sınırına düşük ihtimal erişirsiniz.

Sistemi alalı uzun zaman geçmediyse iade edin, eğer geçtiyse yapacak birşey yok. PSU ve Ekran kartı almadan zor oyun oynarsınız.
ekran kartı olarak ne alsam gt 1030 mu gtx 750 ti mi

Bundan 1.5 sene önce i5 3470 ve RX 570'li bir sistemi kendim 2500TL civarına toplamıştım. Bugüne kadar Cyberpunk 2077 hariç oynadığım hiçbir oyunda 1080p'de sorun yaşamadım. i5 3470 eski ama güçsüz bir işlemci değil. Yine de harici ekran kartı ile desteklenmedikten sonra tek başına hiçbir şey yapamaz, i5 3470 ve dahili grafik yongası ile oyun oynamak hayal yani. Para biriktirip 2. el bir ekran kartı almanı öneririm.

Son düzenleme:
@Walter H. White Intel'in o 10 yıllık krallığını ilan ettiği dönemde en büyük artısıydı bu çekirdek gücü. Düşün Intel 3. nesil ile 10. nesil arasındaki 8 senelik tekli çekirdek gücü farkı ile Ryzen 1. ve 5. nesil arasındaki 4 senelik çekirdek gücü farkı yüzde olarak aynı. Intel bildiğin çok uzun süre yerinde saydı, rekabet eksikliğinden 5 yılda yapması gereken atılımı 10 senede yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…