Parody
Hectopat
Merhabalar ben Turbo X alıp kazıklananlardanım. Ekran kartsız kaç FPS alabilirim? Sistem aşağıda.
![]()
Turbox Tx110 i5 3470 8GB Ram 128GB SSD 21.5 inç Monitör Masaüstü Ofis Bilgisayarı | Atom Bilişim
Turbox Tx110 i5 3470 8GB Ram 128GB SSD 21.5 inç Monitör Masaüstü Ofis Bilgisayarı ürünü en uygun fiyatlarla Atom Bilişim'de! Ürünü incelemek ve satın almak için hemen tıklayın.www.atombilisim.com.tr
@Walter H. White Intel'in o 10 yıllık krallığını ilan ettiği dönemde en büyük artısıydı bu çekirdek gücü. Düşün Intel 3. nesil ile 10. nesil arasındaki 8 senelik tekli çekirdek gücü farkı ile Ryzen 1. ve 5. nesil arasındaki 4 senelik çekirdek gücü farkı yüzde olarak aynı. Intel bildiğin çok uzun süre yerinde saydı, rekabet eksikliğinden 5 yılda yapması gereken atılımı 10 senede yaptı.
Bundan 1.5 sene önce i5 3470 ve RX 570'li bir sistemi kendim 2500TL civarına toplamıştım. Bugüne kadar Cyberpunk 2077 hariç oynadığım hiçbir oyunda 1080P'de sorun yaşamadım. i5 3470 eski ama güçsüz bir işlemci değil. Yine de harici ekran kartı ile desteklenmedikten sonra tek başına hiçbir şey yapamaz, i5 3470 ve dahili grafik yongası ile oyun oynamak hayal yani. Para biriktirip 2. el bir ekran kartı almanı öneririm.
Arkadaşımla aynı kasa ve monitörü almıştık o sıfır olarak GTX 750 Ti almıştı şu anda FPS'i Valorant'ta 250'nin altına inmiyor yani GTX 750 faydalı olabilir mi?
GTX 750 Ti güzel ve güçlü bir kart.
Eski ama Cyberpunk falan oynamayacaksınız sorun yok, 800TL'ye falan bulabilirsiniz.
Bir de komik ama sizin aldığınız Turbox PC benim 1250TL'lik HD 4000 laptoptan kötü.
(Nys enazından 2.ci tokatı yemezsiniz artık)
Arkadaşımla aynı kasa ve monitörü almıştık o sıfır olarak GTX 750 Ti almıştı şu anda FPS'i Valorant'ta 250'nin altına inmiyor yani GTX 750 faydalı olabilir mi?
Cyberpunk oynamam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.