İyi günler, Windows 11'in arayüzleri çok dikkatimi çekti, Windows 11 geçmeyi düşünüyorum da bir de sizin yorumlarınızı almak istedim. Performans düşüşleri olur mu veya herhangi bir sorun çıkar mı? Valorant gibi oyunlar oynuyorum.
İyi günler, Windows 11'in arayüzleri çok dikkatimi çekti, Windows 11 geçmeyi düşünüyorum da bir de sizin yorumlarınızı almak istedim. Performans düşüşleri olur mu veya herhangi bir sorun çıkar mı? Valorant gibi oyunlar oynuyorum.
O sistem ile Windows 10 daha mantıklı olur. Performans konusunda değişiklik elbette olacaktır, Valorant oynuyorsan 11'de açamazsın zaten. Sistemin desteklemediğinden dolayı TPM 2.0 vs.
TPM olmayan sistemlerde bypass edip Windows 11 kurabilirsiniz ancak Valorant açılmaz. Valorant oynamıyor olsaydınız özellikle sistemde SSD mevcut ise Windows 11'in animasyonları ve tasarımı gündelik kullanımda sistemi çok daha modern ve akıcıymış gibi hissettiriyor.