i5 3470 sistem ile Windows 11'e geçilir mi?

xHysion

Centipat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 3470 | R7 240 4 GB | 16 GB RAM
Meslek
Öğrenci
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
256 GB SSD | 80 GB HDD
Ekran kartı
R7 240
İşlemci
i5 3470 3. nesil
İyi günler, Windows 11'in arayüzleri çok dikkatimi çekti, Windows 11 geçmeyi düşünüyorum da bir de sizin yorumlarınızı almak istedim. Performans düşüşleri olur mu veya herhangi bir sorun çıkar mı? Valorant gibi oyunlar oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O sistem ile Windows 10 daha mantıklı olur. Performans konusunda değişiklik elbette olacaktır, Valorant oynuyorsan 11'de açamazsın zaten. Sistemin desteklemediğinden dolayı TPM 2.0 vs.

TPM olmayan sistemlerde bypass edip Windows 11 kurabilirsiniz ancak Valorant açılmaz. Valorant oynamıyor olsaydınız özellikle sistemde SSD mevcut ise Windows 11'in animasyonları ve tasarımı gündelik kullanımda sistemi çok daha modern ve akıcıymış gibi hissettiriyor.

İyi günler, Windows 11'in arayüzleri çok dikkatimi çekti, Windows 11 geçmeyi düşünüyorum da bir de sizin yorumlarınızı almak istedim. Performans düşüşleri olur mu veya herhangi bir sorun çıkar mı? Valorant gibi oyunlar oynuyorum.

Windows 11'e bypass ile gecersiniz ama asla Valorant'i Windows 11 ile oynayamazsiniz TPM 2.0, Secure Boot yoksa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı