i5 3470 sistem nasıldır?

Daha fazla  
Arkadaşlar 2 tane 2. el bilgisayar buldum. Fiyatları bence iyi. Sizce nasıl? Alınır mı? GTA 5 gibi oyunlarda iyi FPS verir mi? Özellikleri fotoğraflarda mevcut.

51CF10A6-1A48-468C-ABA4-034C3F14DDCE.png

E79E2760-C68D-4C75-A7FB-DA7BE26E28E2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisine de para verilmez, ben olsam bunu alırdım. Attıklarımın ikisi de çok güzel duruyor. Pazarlıkla 3k'ya bile alınabilir.

1. bilgisiyarı alma RAM'ler 1333 MHz, 500 GB hard disk var, kasa ve anakartı ileriye dönük değil.

2. sistem istediğin oyunlarda işini görür fakat o sisteme o kadar para verilmez.

Bu kasaya ileride bir ekran kartı takarsın canavar olur.

4500 TL'ye RX 570 ekran kartlı, Ryzen 5. nesil işlemcili sistem alınabilir.

Arkadaşlar 2 tane 2. El bilgisiyar buldum fiyatları bence iyi sizce nasıl alınırmı gta 5 gibi oyunlarda iyi fps verirmi özellikleri fotoğraflarda mevcutEki Görüntüle 983616Eki Görüntüle 983662
1. bilgisiyarı alma RAM'ler 1333 MHz, 500 GB hard disk var, kasa ve anakartı ileriye dönük değil.

2. sistem istediğin oyunlarda işini görür fakat o sisteme o kadar para verilmez.

Bu kasaya ileride bir ekran kartı takarsın canavar olur.
Reis mardinden buraya getirmek sıkıntı işte

O sistem sizin de radarınıza takılmış galiba :D. Mardin'de olmasa keşke. (Elden teslim almak için söyledim, attığım üstteki bilgisayar İstanbul'da, ben olsam kargoda birşey olur mu diye endişeleneceğime İstanbul'da olanı alırdım. Bir de ilan biraz eski, şifreyi unutmuş olabilir.)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı