i5 3470 Sistem parça uyumluluğu

jaaz

Hectopat
Selamlar dostlar öncelikle baştan belirtmek gerekirse yeni nesil oyunlara pek merakım yok, çok yüksek sistem gereksinimi isteyen oyunları oynayıp pek ilgilenmiyorum, elimdeki imkan ile bilgisayarımın parçalarını geliştirmek istiyorum. Genellikle CS;GO ve CO-OP olarak Dying Light // Tomb Raider oynayan birisiyim.

Şuanki Sistemim:
İşlemci : i5 650
Anakart: Esonic H55
Ram: 4+2 DDR3 1333Mhz
Ekran Kartı: Gigabyte GT 1030 2GB 64Bit GDDR5
Güç Kaynağı: 350 watt markası pek değerli olmayan bir adet psu.

Bütçe olarak çok çok aşırı derecede para veremeyeceğimden dolayı kafamda düşündüğüm netleştirdiğim ürünleri sizlerle paylaşmak istedim;

Yeni olarak:

İşlemci : Intel Core i5-3470 3.2 GHz LGA1155 6 MB Cache 77 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri

Anakart : Biostar IH61MF-Q5 Intel H61 1600 MHz DDR3 Soket 1155 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri

Ram : Kingston HX316C10F/8 HyperX Fury 8 GB DDR3 1600 MHz PC Bellek Fiyatları ve Özellikleri

İşlemci Soğutucu : Cooler Master Hyper 212 LED İşlemci Soğutucusu | ITOPYA

Güç Kaynağı : Aerocool 400W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP400) Fiyatları ve Özellikleri

Arkadaşlar işlemci + anakart + ram uyumluluğu konusunda bir sorun çıkar mı, birde almayı düşündüğüm ürünlerin markaları konusundaki fikir düşüncelerinizi alabilirim sizlerden. Aynı fiyat bandında yeni işlemci soğutucusu fikirlerinize açığım çok teşekkür ediyorum.

NOT: Ekran Kartı yeni alındı, 1 ay oluyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı