Çözüldü i5 3470 Sistem Pardus kaldırır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Xivizley

Centipat
Daha fazla  
Selamlar. Benim PC Pardus kaldırır mı emin değilim.

Sistem parçaları:
i5 3470.
GTX 1050 Ti.
DDR3 16 GB RAM.
Anakart emin değilim ve şu an tamirde.
BIOS sürümü 2018 Ameican Megatrends.

Çözüm
Vallahi ben Türk milliyetçisiyim bir de ilk Linux'um
Yarın cevap veririm diğer cevabınıza

Pardus son kullanıcıyı özellikle yeni Linux kullanıcısını hiç hedeflemeyen bir dağıtım. Çıkardıkları yan ürünlerden bunu rahatça anlayabilirsiniz. Harbiden hefefliyorsa da bunda çok başarılı değil. Kullanırsınız ama söylediğim alternatifler dururken çok anlamı yok ve Linux gibi özgür yazılım bir platformda milliyetçilik yapmam pek de makul değil. Zaten projenin çok büyük bir kısmı Debian. İlla milliyetçilik yapasınız varsa çok daha "yerli" olan Pisi Linux projesine bakabilirsiniz. Pardus'un aksine kendi bağımsız tabanına sahip ama o da yeni kullanıcı için pek uygun bir seçenek değil.
Selamlar. Benim PC Pardus kaldırır mı emin değilim.

Sistem parçaları:
i5 3470.
GTX 1050 Ti.
DDR3 16 GB RAM.
Anakart emin değilim ve şu an tamirde.
BIOS sürümü 2018 Ameican Megatrends.

Kaldırır da Linux Mint, Linux Lite gibi dağıtımlar dururken neden Pardus kullanmak istiyorsunuz?

Bence de kaldırır gibi duruyor hocam. Debian çalıştırabilen sistem Pardus da çalıştırır herhalde.

Vallahi ben Türk milliyetçisiyim bir de ilk Linux'um
Yarın cevap veririm diğer cevabınıza

Pardus son kullanıcıyı özellikle yeni Linux kullanıcısını hiç hedeflemeyen bir dağıtım. Çıkardıkları yan ürünlerden bunu rahatça anlayabilirsiniz. Harbiden hefefliyorsa da bunda çok başarılı değil. Kullanırsınız ama söylediğim alternatifler dururken çok anlamı yok ve Linux gibi özgür yazılım bir platformda milliyetçilik yapmam pek de makul değil. Zaten projenin çok büyük bir kısmı Debian. İlla milliyetçilik yapasınız varsa çok daha "yerli" olan Pisi Linux projesine bakabilirsiniz. Pardus'un aksine kendi bağımsız tabanına sahip ama o da yeni kullanıcı için pek uygun bir seçenek değil.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…