i5-3470 Sistem Resident Evil 7 oynatır mı?

Aynı şekilde Spider-Man'min gereksinimleri de karşılıyor, tam 60 alırsınız diyemem ama rahat oynatır.

Anlıyorum bir bakacağım ama bundan önce son bir soru daha sormak istiyorum benim bilgisayarımda 60 GB boş alan var şu an o yüzden evimde bulunan 256 GB'lik bir hard diski PC'ye takmayı düşünüyorum fakat bu hard diskin bu üç oyun haricinde oynadığım Online oyunlar Valorant ve Fortnite'ta FPS kaybına sebep olur mu diye düşünüyorum bunu cevaplarsanız sevinirim.

Bu videoya bakmıştım fakat RAM'i ve işlemcisi benimkinden düşük.

Bana da öyle geliyor fakat RE2 ve RE3 remake oynadım ikisinde de 30-40 FPS arasını zor görüyordum o sebeple biraz soruyorum RE7 ve RE8 daha düşük sistem gereksinimlerine sahip sanırsam. Ama hala Marvel Spider-Man için tam bir cevap bulamadım.
Videodaki adam ekran kartına overclock yapmış.Ram ve işlemcin videodaki adamdan iyi fakat kartında overclock yok.Oyuna gir test et bak kasma olursa sende msi afterburner dan hafif hafif arttırarak overclock yap.

Anlıyorum bir bakacağım ama bundan önce son bir soru daha sormak istiyorum benim bilgisayarımda 60 GB boş alan var şu an o yüzden evimde bulunan 256 GB'lik bir hard diski PC'ye takmayı düşünüyorum fakat bu hard diskin bu üç oyun haricinde oynadığım Online oyunlar Valorant ve Fortnite'ta FPS kaybına sebep olur mu diye düşünüyorum bunu cevaplarsanız sevinirim.
Olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı