Arkadaşlar biraz kafam dağılsın dite Twitch de yayın yapmak istiyorum kötü bir sisteme sahibim ama internetim iyi TurkNet 100'lük paketi kullanıyorum ve yakında GigaFiber'e geçiş yapacağım. Twitch de daha önce hiç yayın yapmadım nasıl yapacağımı da bilmiyorum ve sistemim kaldırır mı onu da bilmiyorum. i5 3470 / GT 1030 / 16 GB RAM monitörüm 1366 X 768.
Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
Arkadaşlar biraz kafam dağılsın dite Twitch de yayın yapmak istiyorum kötü bir sisteme sahibim ama internetim iyi TurkNet 100'lük paketi kullanıyorum ve yakında GigaFiber'e geçiş yapacağım. Twitch de daha önce hiç yayın yapmadım nasıl yapacağımı da bilmiyorum ve sistemim kaldırır mı onu da bilmiyorum. i5 3470 / GT 1030 / 16 GB RAM monitörüm 1366 X 768.
Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
agam chat olarak yaparsın ama oyun olarak yaparsan kasabilir twitch de yayın yapmak için bir video buldum linkini vereyim
bu video sana çok iyi yardımcı olur umarım yardım edebilmişimdir.
Agam chat olarak yaparsın ama oyun olarak yaparsan kasabilir Twitch de yayın yapmak için bir video buldum linkini vereyim
bu video sana çok iyi yardımcı olur umarım yardım edebilmişimdir.