Çözüldü i5-3470 sistemde ekrana görüntü gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

onurkagan

Hectopat
Öncelikle merhaba! Birkaç aydır CPU fanımdan acayip sesler alıyordum. Sorunu az çok tespit ettiğim için sökmeye karar verdim ve anakarttan CPU fanının fişini çektim. Yerinden çıkarmayı denedim fakat başaramayınca fanın fişini anakarta tekrardan bağladım. HDMI dahil tüm kabloları doğru bağladığıma emin olduktan sonra kasayı çalıştırdım ve sorunsuz çalıştı. Lakin ekrana görüntü gelmiyordu ve no Signal yazısı da gözükmedi sadece düz siyah bir ekran görüyordum. Monitörü aç/kapa yaptım ve no Signal yazdığını gördüm. Bilgisayardan aşırı anlayan biri değilim, yardımcı olabilir misiniz?

Sistem;
İşlemci: i5 3470.
Ekran kartı: RX550 4 GB.
RAM: Çift 8 GB.
Anakart: ASUS b-75M-A

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Öncelikle merhaba! Birkaç aydır CPU fanımdan acayip sesler alıyordum. Sorunu az çok tespit ettiğim için sökmeye karar verdim ve anakarttan CPU fanının fişini çektim. Yerinden çıkarmayı denedim fakat başaramayınca fanın fişini anakarta tekrardan bağladım. HDMI dahil tüm kabloları doğru bağladığıma emin olduktan sonra kasayı çalıştırdım ve sorunsuz çalıştı. Lakin ekrana görüntü gelmiyordu ve no Signal yazısı da gözükmedi sadece düz siyah bir ekran görüyordum. Monitörü aç/kapa yaptım ve no Signal yazdığını gördüm. Bilgisayardan aşırı anlayan biri değilim, yardımcı olabilir misiniz?

Sistem;

RAM'ları kontrol edin. Yerinden oynamış ise bu tarz sorunlar olabiliyor.
Öncelike Güç kaynağı kablosunu çıkar 5 dk sonra takıp çalıştırmayı dene

Sistem;

RAM'ları kontrol edin. Yerinden oynamış ise bu tarz sorunlar olabiliyor.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı