i5 3470 sisteme 2. el ekran kartı önerisi

Bütçe
1600TL
Param güvende ile almanızı önermiyorum. Daha ucuza da bulabilirsiniz bu arada. Elinizden geldiğinde elden almayı tercih edin.
Daha önce param güvende ile alışveriş yaptım. Dolandırılma gibi bir ihtimalim yok.

Sapphire için AMD kartları kronik sorunlu diyorlardı forumda. Tabi benim bu konuda pek bir bilgim yok. Alternatif markalar varsa onlara bakabilirsin.
Hocam 1500TL fiyata Msi buldum ama arkasındaki etiket yırtılmış bakabilir misiniz https://shbd.io/s/txzBspfX

Geçen gün Shopier'dan bile dolandırıldım hocam :). Siz kimsiniz tam olarak?

Önemli biri değilim. Param Güvende tam olarak şöyle işler:
1- ürünü satın aldığınızda paranız sahibinden para havuzuna gider, satıcıya değil.
2- satıcı ürünü kargolar, kargolamak için 3 gün süresi var, kargolamaz ise sipariş iptal olur ve para iade olur.
3- kargoyu teslim aldıktan sonra paranın satıcıya gitmesini onaylamak için 48 saat onay süreniz var, 48 saat sonunda onaylamazsanız para otomatik satıcıya gidiyor. Ürün 48 saat içinde iade edilebiliyor. İade ürünü kargolamak için 3 günümüz var. Kargolamazsak iade işlemi iptal oluyor.
4- (iade) satıcı iade gelen kargoyu teslim almak zorunda, teslim almaz ise desteği arayıp paranızı alabilirsiniz.

RX 570 alırsanız darboğaz yüzünden adamakıllı oyun oynayamazsınız sakın böyle bir hataya düşmeyin. RX 560 veya 1050 Ti tercih edilebilir o işlemciye.

Videoda açıkça görülüyor ki işlemci kullanan Valorant'ta bile darboğaz olmuyor.

i5 3470 ile neredeyse aynı performansı gösteren i5 4460 Kullanıyorum 1080p de 1050 Ti da bile arada sırada CPU kullanımı %90'lara fırlayabiliyor hatta kendi işlemcim için konu bile açmıştım forumda önermemişlerdi. Maalesef bazı videolar yanıltıcı olabiliyor özellikle de biraz daha yeni oyunlarda. Bu arada attığınız videodaki gibi her oyunda en yüksek ayarlara çekerseniz darboğazı bayağı azaltabilirsiniz fakat Valorant gibi basit grafikli oyunlar dışında kaç tane oyunda bunu yapabilirsiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı