i5-3470 sisteme işletim sistemi önerisi

at13a

Centipat
Yer
Çorum/İskilip
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Aşağıdaki sistemime uygun bir işletim sistemi arıyorum. Hepinizin Windows 10 HSL kur geç diyeceğini biliyorum ancak ben artık Windows 10'dan sıkıldım. Ancak bilgisayarım Windows 11'de desteklemiyor. Bypass ile geçiyorum fakat bu seferde Valorant, Glory uygulaması çalışmıyor. Linux denemek istedim ancak o da Valorant desteklemiyormuş. Ne yapabilirim? Bu valorant veya Glory gibi çeşitli uygulamaları da bypass etme yöntemi var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Sistemim:
ECS ELITEGROUP H61H2 M17 (v1.0)
intel(R) Core(TM) i5-3470 (3.20Ghz)
Sapphire Nitro+ Radeon(TM) RX 570
8GB DDR3 RAM
Samsung SSD 870 Evo (500GB)

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki sistemime uygun bir işletim sistemi arıyorum. Hepinizin Windows 10 hsl kur geç diyeceğini biliyorum ancak ben artık Windows 10'dan sıkıldım. Ancak bilgisayarım Windows 11'de desteklemiyor. Bypass ile geçiyorum fakat bu sefer de Valorant, glory uygulaması çalışmıyor. Linux denemek istedim ancak o da Valorant desteklemiyormuş. Ne yapabilirim? Bu Valorant veya glory gibi çeşitli uygulamaları da bypass etme yöntemi var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Sistemim:
ECS elıtegroup H61H2 M17 (v1.0)
Intel(R) Core(tm) i5-3470 (3.20GHz)
Sapphire Nitro+ Radeon(tm) RX 570.
8 GB DDR3 RAM.
Samsung SSD 870 EVO (500GB)

Bence bunu sat bilgisayarciya yeni sistem al çünku anakart işlemci RAM ekran kartı komple değişecek.

Bildiğim kadarıyla Valorant tarzı oyunları bypass etme şansınız yok. Ancak TPM 2.0 modülü alarak oynanabiliyor tabii o da anakartınızı destekliyorsa. Ayrıca RAM'iniz de düşük Windows 11 için. En mantıklısı şu anlık 10'da kalmak gibi duruyor.

Windows 10 LTSC 2021 kurabilirsin Valorant oynamak istiyorsan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı