EmirEfeToy
Hectopat
Ekran kartını satıp GTX 1050 Ti dengi ekran kartı alırdım. Ancak bu mantıklı mı bilemem.
İşlemciyi değiştirmek daha mantıklı geliyor bana ama ne alabilirim onu bilmiyorum.
Ekran kartını satıp GTX 1050 Ti dengi ekran kartı alırdım. Ancak bu mantıklı mı bilemem.
İşlemciyi değiştirmek daha mantıklı geliyor bana ama ne alabilirim onu bilmiyorum.
i5 10400F alabilirsiniz yanına da GT 1030 ile MOBA'larda akarsınız.
Anakartı falan unuttuk :/
Xeon işlemci alabilirsiniz.
i7 3770K ve RX550 nasıl olur?
O sistemi 2.500- 3.00 arası bir fiyata satıp üstüne 1.5k eklerseniz ikinci el i3-9100F + GT 1030'lu bir sistem toplayabilirsiniz(monitör dahil).
Hocam o işlemci RX 570 GTX 1060 besleyebilecek bir işlemci performans arıyorsanız GPU upgrade yapın RX 550'ye i7 takmak mantıksız bence RAM eklemesı yapın RAM'leri satıp 8+8 RAM atın farkı hissedersiniz yetmezse GPU satıp 1050 Ti'ya da RX 560, RX 570 almanızı öneririm. Çoğu oyunu açabilecek bir sistem olacaktır. Ki keza şu anda RAM yükseltmesi yaparsanız grafik takıntınız yoksa üzmeyecek bir sistem olacaktır.
Monitör dahil nasıl olacak hocam 4.5K'ya anlamadımda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.