i5 3470 Sunucu PC'ye hangi ekran kartını takmalıyım?

Bu bilgisayara 1500-20002 TL yatırmak bence çok mantıklı değil. O bütçeye 1500 TL ekleyip üzerine bu bilgisayarı satıp 3100'lü 1650 Super 16 GB RAM yeni bir bilgisayar kurabilirsiniz. Ama bütçeniz yoksa bunlara bakabilirsiniz. Bir de 8 GB RAM ilavesi yapabilirsiniz.

rx560 almam hocam sağolun.. ve ayrıca bu pc yi satmayı düşünmüyorum çünkü çok hızlı çalışyor tık ses yok yani aşırı memnunum psu yuda gerekirse değiştiririm bu pc ye uyacak en güzel en güçlü ekran kartını arıyorum teşekkürler
1650S 100W TDP değerine sahip bir kart. Attığın PSU fotoğrafındaki değerlere göre elindeki güç kaynağının rahatlıkla yetmesi lazım.

dar boğaz falan yapmaz diyosun yani güç yeterli gelir 350w o zaman psu değiştirmeye boşa masrafa gerek yok
Saydığın ekran kartlarını işlemci besleyemiyor. Öncelik olarak anakart modelini yazar mısın?

eminmisin hocam beslemediğine ?

RX560 almam hocam sağ olun. Ve ayrıca bu PC'yi satmayı düşünmüyorum çünkü çok hızlı çalışyor tık ses yok yani aşırı memnunum PSU yuda gerekirse değiştiririm bu PC'ye uyacak en güzel en güçlü ekran kartını arıyorum teşekkürler.

1650 Super bu işlemci için fazla gelecektir. Alabilirsiniz ama ekran kartının tüm potansiyelini kullanamayacaksınız. Kullanamadığınız bir kısmada fazla para vermiş olacaksınız.

1650 Super bu işlemci için fazla gelecektir. Alabilirsiniz ama ekran kartının tüm potansiyelini kullanamayacaksınız. Kullanamadığınız bir kısmada fazla para vermiş olacaksınız.

anladım hocam peki öneriniz nedir rx 580 de fazla gelir mi bu işlemciye ?
İşlemci besleyemeyebilir sanırım.

anladım hocam teşekkürederim.Peki bir öneriniz var mı ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı