PC ekran kartını tanımıyor

Formatı attıktan sonra, anakartın tüm sürücülerini yükledin mi? Bilgisayarı güvenli mod ile başlat. DDU programıyla güncel sürücüleri kaldır. Daha sonra attığım bu sürücüyü kurup tekrar test et. Windows 10 Kullanırken Güvenli Moda Nasıl Girilir? - Technopat
o kadar çok hakim değilim hocam bu konulara

Formatı attıktan sonra, anakartın tüm sürücülerini yükledin mi? Bilgisayarı güvenli mod ile başlat. DDU programıyla güncel sürücüleri kaldır. Daha sonra attığım bu sürücüyü kurup tekrar test et. Windows 10 Kullanırken Güvenli Moda Nasıl Girilir? - Technopat
olmadı hocam dediğinizi de yaptım fakat durum yine aynı kartın bios ayarları ile oynanmış olabilirmi acaba ?
Görünüşe göre sürücü yüklenmemiş gibi gözüküyor. Aygıt yöneticisinden, RX 570'e tıklayıp görüntüsünü paylaşır mısınız?

Bu olay ne zaman başladı?
1584611159410.png

Görünüşe göre sürücü yüklenmemiş gibi gözüküyor. Aygıt yöneticisinden, RX 570'e tıklayıp görüntüsünü paylaşır mısınız?

rx 570 i dün akşam aldım önce güzelce bir temizledim ve ardından pc ye taktım öyle denedim olmadı format attım olmadı en güncel olmayan driver larını yükledim yine olmadı son güncellemeyi yaptım yine olmadı Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43) böyle yazıyor açıklamasında
1584616115789.png

Kartı defalarca söktüm bütün kablolarını soketlerini kontrol ettim donanınsal birşey göremedim 6+8 pin güç girişlerini taktım ama sorun ne kendi driver cd sinden de yükleme yaptım yine olmadı sorun ne olabilir ki

Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43) bu hata yı veriyor hocam herşeyi denedim olmuyor kart mı problemli acaba yada biosu ile mi oynanmış bu kartın anlamadım.
Evet arkadaşlar sorunun kaynagını buldum kartı iade ettim kartın problemi mining yapıldığı için bios yazılımı değiştirildiği için tanımıyor. Teşekkürler yaptığınız yorumlar için.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı