i5 3470 Valorant oynarken CPU sıcaklık değerleri nasıl?

İşletim sistemi
Windows 10

xAnty

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı
AMD R7 240 (OC)
Anakart
Intel H61
İşlemci
Intel i5 3470
CPU'nun maksimum kullanım değerini %80'e çektim. Ekran Hz'im de 75 olduğu için Valorant'ta FPS'yi 75'e sabitledim. Sıcaklık değerlerim görseldeki gibi, sizce normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet valorant işlemciye yüklenen bir oyun. 71 derece normal gibi duruyor. Stock soğutucu mu kullanıyorsunuz ?

CPU'nun maksimum kullanım değerini %80'e çektim. Ekran Hz'im de 75 olduğu için Valorant'ta FPS'yi 75'e sabitledim. Sıcaklık değerlerim görseldeki gibi, sizce normal mi?

Eki Görüntüle 1482547

75 FPS'e kısıtlamanıza gerek yok, detaylı bilgiyi bu konuda görebilirsiniz;

Yakında bir termal macun yolu gözükür hocam.

Hocam benim için diyorsanız bu ay 2 farklı termal macun denedim ilki 95 derecelerdeydi bu 85 oldu gamepadin titreşimini söküp soğutucu falan yaptım 80'e inebiliyor

Evet Valorant işlemciye yüklenen bir oyun. 71 derece normal gibi duruyor. Stok soğutucu mu kullanıyorsunuz %

Tam bilgim yok ama markası Intel değil Everest. Güzel performansı var

Evet gerek yok aslında ama monitör Hz'i üstünde FPS alınca ekranda yırtılmalar meydana geldiği için rahatsız oldum ve çözümü FPS'yi sabitlemekte buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…