i5-3470 ve GT730 sistem 3719 TL'ye alınır mı?

KürşatÖzkan

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar PC'den çok fazla anlamadığım için buraya yazıyorum arkadışıma sorduğumda çok iyi değil dedi.
Zeiron Omen X50 bilgisayar Trendyol'da satılıyor toplama olarak.
İşlemcisi i5-3470
16 GB RAM.
Ekran kartı GT730 4 GB.
Ekran kartı belleği DDR3.
LoL Fortnite GTA 5 Valorant bu tarz oyunları orta ayarlarda 60 FPS açsa yeter. Bunları açabilecek güçte mi ve alınır mı? Fiyatı 3719 lira.

Merhabalar PC'den çok fazla anlamadığım için buraya yazıyorum arkadışıma sorduğumda çok iyi değil dedi.
Zeiron Omen X50 bilgisayar Trendyol'da satılıyor toplama olarak.
İşlemcisi i5-3470
16 GB RAM.
Ekran kartı GT730 4 GB.
Ekran kartı belleği DDR3.
LoL Fortnite GTA 5 Valorant bu tarz oyunları orta ayarlarda 60 FPS açsa yeter. Bunları açabilecek güçte mi ve alınır mı? Fiyatı 3719 lira.
Çok iyi sayılmaz. 2. El imkanınız varsa daha iyisi toplanır. HD 7850 bile alsak bunu tokatlar. Ha ayrıca PSU ve anakart kesin rezalettir.

Zerion, Turbox, Izoly, Dragos gibi frimalardan alma evinde hem soba hem bomba hem de tarihi eser kurarsın.
Haklı. Geçen instagramda bir post görmüştüm çocuğun Dragosu vardı öyle bir gömdüm ki orda çocuk postu sildi. :D Çocuk 7K ya mı ne almış içinde GTX 550 Ti var.
Hocam 7850li PC'yi 2500'e bulabiliyorken 3800-4000'e Allah bilir nasıl bi' şey alınır.
Ekran kartı alınır diyorum. 3K ayırmak lazım en azından bir kaç nesil öncesi parçalarıyla birşeyler toplamak için. 1K ya HD 7850 falan alsak olur bu iş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı