i5-3470 ve GTX 1050 Ti Sistem BF 1 Oynatır mı?

recep0955

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, benim sistemim GTX 1050 Ti, i5 3470 ve 8 GB RAM. Sizce bu sistem BF1 MP'de kaç FPS alır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Battlefield oyunları işlemciyi gayet güzel kullanan oyunlar. Büyük ihtimalle oyunda takılmalar yaşayacaksınız. i3-4170 işlemcim ile o sorunları yaşıyorum. Oyun birde multiplayer modunda iken daha fazla CPU kullanıyor.

Merhaba, benim sistemim GTX 1050 Ti, i5 3470 ve 8 GB RAM. Sizce bu sistem BF1 MP'de kaç FPS alır?
Dostum Origin'den alıyorsan al bir dene istersen. 32 kişilik 16 kişilik maçlarda vardır BattlefieldV'te var çünkü. Onlarda iyi kötü oynatır. 64 kişilikte kasar diye tahmin ediyorum. Sırf bu oyun yüzünden işlemci değiştirdim. 😄

Şu şekilde test videoları var. İşlemci kullanımı genel itibariyle yüksek. Her ne kadar ekran kartı %99 civarı kullanılsa da BF1 işlemciye oldukça fazla yükleniyor. Yer yer takılmalar yapacaktır elbet.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

yukarıda arkadaş video atmış adam low ile ultra arası bir ayarla oynuyor ortalama 50 fps alıyor ben ise orta ayarlarda oynayacağım umarım 60 fps nin altına düşmez

İşlemcinizin darboğazına takılmanız bir yana, sisteminizde bulunan 8 GB belleğin yarattığı darboğazdan da etkileneceksiniz. 8 GB RAM Battlefield 1-5 için yetersiz. Yüksek ihtimalle sağlıklı bir oyun deneyimi yaşayamayacaksınız. Bu bağlamda oyunu oynamamanız daha mantıklı olabilir. Battlefield 4 gibi alternatiflere yönelebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı