B Baron.Malik Hectopat Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2018 #1 İşlemci kullanımım sürekli %100 ve oyunda arabayla yüksek süratle ilerlediğim zaman haritada geç yüklenme sorunu. Son olarak da oyunda sürekli takılma söz konusu sahip. Monitörüm 4K desteklemediği için 1366x768 çözünürlükte oynuyorum. İşlemcim: Intel i5 3470 3.2 GhZ Ekran Kartım: EVGA GTX 1050 TI SSC (Çift Fanlı) Anakart: Intel H61 RAM: Corsair Vengeance 8 GB DDR3 1600 MHz (soğutuculu) Harddisk: WD 500 GB 7200 Rpm 32 MB Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2018
İşlemci kullanımım sürekli %100 ve oyunda arabayla yüksek süratle ilerlediğim zaman haritada geç yüklenme sorunu. Son olarak da oyunda sürekli takılma söz konusu sahip. Monitörüm 4K desteklemediği için 1366x768 çözünürlükte oynuyorum. İşlemcim: Intel i5 3470 3.2 GhZ Ekran Kartım: EVGA GTX 1050 TI SSC (Çift Fanlı) Anakart: Intel H61 RAM: Corsair Vengeance 8 GB DDR3 1600 MHz (soğutuculu) Harddisk: WD 500 GB 7200 Rpm 32 MB
Napstablook Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2017 Mesajlar 2.237 Makaleler 1 Çözümler 17 25 Ocak 2018 #2 DSR ile çözünürlüğü yükseltmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS B Baron.Malik Hectopat Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2018 #3 Napstablook dedi: DSR ile çözünürlüğü yükseltmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Bu sorun Call Of Duty Black Ops 3' de bile var karakterlerin kafası gözükmüyor. 1920x1080 ayarlasam bile sorun çözülmüyor. Artı 0 Eksi
Napstablook dedi: DSR ile çözünürlüğü yükseltmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Bu sorun Call Of Duty Black Ops 3' de bile var karakterlerin kafası gözükmüyor. 1920x1080 ayarlasam bile sorun çözülmüyor.
Napstablook Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2017 Mesajlar 2.237 Makaleler 1 Çözümler 17 27 Ocak 2018 #4 Bütün sürücülerinizin güncel olduğundan emin olun. (Özellikle chiset ve ekran kartı) Güncel olmayan sürücü varsa güncelleyin. Sorun daha hala devam ediyorsa sorun HDD' de olabilir. Onu da HDD Tune ile kontrol edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Bütün sürücülerinizin güncel olduğundan emin olun. (Özellikle chiset ve ekran kartı) Güncel olmayan sürücü varsa güncelleyin. Sorun daha hala devam ediyorsa sorun HDD' de olabilir. Onu da HDD Tune ile kontrol edebilirsiniz.
KS KS B Baron.Malik Hectopat Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2018 #5 Napstablook dedi: Bütün sürücülerinizin güncel olduğundan emin olun. (Özellikle chiset ve ekran kartı) Güncel olmayan sürücü varsa güncelleyin. Sorun daha hala devam ediyorsa sorun HDD' de olabilir. Onu da HDD Tune ile kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ustam. Telefon numaramı versem WP'den ulaşabilir misin? Artı 0 Eksi
Napstablook dedi: Bütün sürücülerinizin güncel olduğundan emin olun. (Özellikle chiset ve ekran kartı) Güncel olmayan sürücü varsa güncelleyin. Sorun daha hala devam ediyorsa sorun HDD' de olabilir. Onu da HDD Tune ile kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ustam. Telefon numaramı versem WP'den ulaşabilir misin?
Napstablook Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2017 Mesajlar 2.237 Makaleler 1 Çözümler 17 1 Şubat 2018 #6 @Baron.Malik buradan size yardımcı olabilirim. Napstablook dedi: Bütün sürücülerinizin güncel olduğundan emin olun. (Özellikle chiset ve ekran kartı) Güncel olmayan sürücü varsa güncelleyin. Sorun daha hala devam ediyorsa sorun HDD' de olabilir. Onu da HDD Tune ile kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunları denediniz mi? Sürücüleri güncelleme ile başlayabilirsiniz. Son düzenleme: 1 Şubat 2018 Artı 0 Eksi
@Baron.Malik buradan size yardımcı olabilirim. Napstablook dedi: Bütün sürücülerinizin güncel olduğundan emin olun. (Özellikle chiset ve ekran kartı) Güncel olmayan sürücü varsa güncelleyin. Sorun daha hala devam ediyorsa sorun HDD' de olabilir. Onu da HDD Tune ile kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunları denediniz mi? Sürücüleri güncelleme ile başlayabilirsiniz.
KS KS B Baron.Malik Hectopat Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2018 #7 Napstablook dedi: @Baron.Malik buradan size yardımcı olabilirim. Bunları denediniz mi? Sürücüleri güncelleme ile başlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bütün sürücülerim güncel bir durumdadır. Sorunun HDD'den kaynaklandığını düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Napstablook dedi: @Baron.Malik buradan size yardımcı olabilirim. Bunları denediniz mi? Sürücüleri güncelleme ile başlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bütün sürücülerim güncel bir durumdadır. Sorunun HDD'den kaynaklandığını düşünüyorum.