i5 3470 ve GTX1050 Ti sistem toplama

Arte96

Decapat
Sistem toplamaya karar verdim lakin bu konuda çok fazla deneyimli olmadığım için sizlere danışmak istedim.
  • Anakart:H61 DDR3 1600MHz
  • İşlemci:İntel Core i5 3470 3.2GHz
  • Ekran Kartı:GeForce GTX1050 Ti GDDR5 OC 4GB
  • HDD:1TB SSD:250GB
  • Power: 500 watt düşünüyorum.
  • RAM :8 veya 16 düşünüyorum fakat RAM olayında frekansı neye bağlı kalarak ayarlamamız gerektiği konusunda bilgim yok. Bu noktada bana yardımcı olabilirseniz veya tavsiye edeceğiniz RAM nedir? Bilgilendirebilirseniz sevinirim.
Bir diğer konuysa oyunlarda herhangi bir sorun yaşar mıyım? PUBG vb. türde oyunları kaldırabilir mi bu sistem? Darboğaz denen problemle karşı karşıya gelir miyim?
Teşekkür ederim şimdiden.

Darboğaz ihtimalı düşük. RAM'leri 4x2 1600 MHz şeklinde alırsan daha performanslı olur. Bütçe varsa 8x2 alabilirsin. Parçalar çok eski değilse sorun yaşamadan tüm oyunları 1080p low-med'de oynarsın.

Darboğaz ihtimalı düşük. RAM'leri 4x2 1600 MHz şeklinde alırsan daha performanslı olur. Bütçe varsa 8x2 alabilirsin. Parçalar çok eski değilse sorun yaşamadan tüm oyunları 1080p low-med'de oynarsın.
Teşekkür ederim peki anakart herhangi bir upgrade işlemini destekliyor mu ilerleyen zamanda işlemciyi yükseltebilir miyim ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı