i5-7400 - GTX1050 Ti Sistem Toplama

• Konuyu başlatan Asetra
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 8.265
Son olarak hangi sistemi toplamayı düşünüyordun?
Birden çok konuya bakınca kafa allak bullak oldu tabi unuttum senin sistemi. Yazar mısın en son kararlaştırdığın sistemi?
1050 ti yerine 1060 yerleştirdim benim amacım her oyuncu gibi güzel bir bilgasayar bende ilk defa pc topluyorum ilk defa olduğum içinde her şeyini düzgün ve güzel olmasını istiyorum.

İlk yazdığın sisteme mi?
Dediğim gibi RX480 daha geleceğe yönelik olurdu ama sen bilirsin. RX480 alıp artan paraylada işlemciyi i5 7500 yapardın. Bence böyle daha iyi olurdu. Önceki mesajlarımda da bunu söyledim.
Ama tabi son karar senin sen bilirsin.

İlk yazdığın sisteme mi?
Dediğim gibi RX480 daha geleceğe yönelik olurdu ama sen bilirsin. RX480 alıp artan paraylada işlemciyi i5 7500 yapardın. Bence böyle daha iyi olurdu. Önceki mesajlarımda da bunu söyledim.
Ama tabi son karar senin sen bilirsin.
Düşünecem dostum önerini kaydettim eve geçince iyice araştıracam işlemciyi ekran kartını anartta çok demişsin onada bakacam sağol önerilerin için.

Nvidia tarafındaki oyun sayısı daha fazla ve o oyunlarda 1060 daha iyi performans gösterecektir. Ancak 480 de iyi bir kart. Anakartı değiştirmenize gerek yok bütçeniz kısıtlı değil ise. İyi günler dilerim.
düşünüyorum yani 1060 yerine 480 de olur diyorsanız benim için daha oldu teşekkürler benchmarklarına bakacağım.

Benchmark'ta GTX 1060 daha iyi performans verecektir. Ancak RX480 DX12'de GTX1060'dan daha iyi performans verecektir. İleride oyunlar DX12 olacak. Bu yüzden RX480 ileriye dönük bir kart dedim.
Hmm. baktığım testlerde de 1060'ı hpyelamışlardı hep tekrar gözden geçiricem duruma göre RX480 alabilirim.

Nvidia tarafındaki oyun sayısı daha fazla ve o oyunlarda 1060 daha iyi performans gösterecektir. Ancak 480 de iyi bir kart. Anakartı değiştirmenize gerek yok bütçeniz kısıtlı değil ise. İyi günler dilerim.
Peki başka bir sorum olacaktı seçtiğim işlemci ile ram uyumluluk gibi birşey varmı acaba ? yoksa rastgele ram alabilirmiyim her hangi bir işlemciye ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı