i5 3470 ve R9 285 sistemde FPS düşmeleri oluyor

Ozan.ly

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8 Gb
SSD veya HDD modeli
Adata 240gb
Ekran kartı
AMD r9 285
İşlemci
Intel i5 3470
i5 3470.
8 GB DDR3 RAM.
R9 285 ekran kartı.
400GB HDD.
240 GB SSD.
Windows 10 64 Bit.
Ekran kartı tüm sürücüler güncel.
Önceden BF1 GTA 5 WWE2K20 PES 21 oynarken hiç kasma yoktu asla kasma olmazdı. Ama nedense son 1 haftadır 15 gündür oyun oynarken sürekli kasıyor sürekli drop yiyorum. Daha önce hiç olmazdı. Sadece bu söylediğim oyunlarda değil çoğu oyunda hep aynısı oluyor. Grafik ayarlarını düşünüyorum yine aynı. En son aralık 2022 de formatlamıştım. Sorun ne olabilir yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.

GTA 5'i SSD'ye kurdum onda da sürekli aynı sorunu yaşıyorum.
Adata Su630 ise olabilir. Windows SSD'ye mi kurulu? SSD hız testi ve sağlık durumunu bi kontrol edin. Sonra işlemci ve ekran kartı sıcaklıklarını oyun içinde kontrol edin. İşlemci ve ekran kartı çekirdek hızlarını oyun içinde kontrol edin, olması gereken hızda mı diye.

Adata SU630 ise olabilir. Windows SSD'ye mi kurulu? SSD hız testi ve sağlık durumunu bir kontrol edin. Sonra işlemci ve ekran kartı sıcaklıklarını oyun içinde kontrol edin. İşlemci ve ekran kartı çekirdek hızlarını oyun içinde kontrol edin, olması gereken hızda mı diye.

Hızlar normal ama ekran kartı sıcaklığı bazen 80-83 oluyor 3 5 nadiren. GTA 5 ekran kartı sıcaklığı 70-73 işlemci sıcaklığı genellikle GTA 5 PES 21 WWE2K17 oynarken ortalama 75 77 derece daha üzerini görmedim. Windows SSD'ye kurulu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı