Arkadaşlar yabancı forumlarda da gördüğüm kadarıyla i7-8700 CPU ve GTX 1070'li sistemlerde bile işlemci kullanımı tavan yapıyormuş bu oyunda. Dün akşam indirmesi bitti ben de bir girim dedim ve benim de işlemci kullanımım %100 gösterdi. RX 480 ekran kartımla ultra'da 60-80 FPS almam gerekirken CPU yüzünden 30-40 FPS'lerde oynadım. Bu durumun çözümü var mıdır?
Yeni işlemci alana kadar CPU üzerindeki yükü azaltacak yöntemler yok mudur peki ? Ayrıca radeon adrenalin sürücüsünde DSR çarpanı nasıl açılır bilen var mı ? Belki çözünürlük arttırınca CPU üzerindeki yük bi nebze azalır.
Gelen güncellemeler çok etkili oluyor oyun performansında yükseltiyor ve ya düşürüyor. Modellemeler değişiyor Optimizasyon değişiyor v.b. bir çok sebeb var CPUnuzun bütün çekirdekleri %100 kullanımda bu da bu oyun için işlemci değiştirme vaktinizin geldiğini gösteriyor.
Yeni işlemci alana kadar CPU üzerindeki yükü azaltacak yöntemler yok mudur peki ? Ayrıca radeon adrenalin sürücüsünde DSR çarpanı nasıl açılır bilen var mı ? Belki çözünürlük arttırınca CPU üzerindeki yük bi nebze azalır.