i5 3470 vs i5 2400

Gus Fring

Kilopat
CS:GO oynamak için işlemcimi güncelleyeceğim. 3470 ile 2400 arasında çok fazla FPS farkı olur mu? İnternette başka oyunların testlerini buldum ancak CS:GO ile ilgili bulamadım, diğer oyunlarda 3-5 FPS farkı oluyor ama CS:GO'da daha farklı olur diye tahmin ediyorum.

Şuan Pentium G860 kullanıyorum 800x600 çözünürlüğünde 100FPS üstü alsam bile kasıyormuş hissiyatı veriyor. GT730 ekran kartım var ama darboğaz yaşıyorum o yüzden i5-2400 veya 3470 alacağım. Monitörüm 60Hz.

O zaman bu sorunun çözümüne dair bir konu açın. 60 Hz monitörde 100 FPS de alsanız 60 kare elde edeceksiniz.
Onu bende biliyorum ancak. CS:GO'da 60FPS üstünü alsanız bile kasma hissiyatı yaşıyorsunuz. Çünkü FPS çok değişken oluyor, 70 ile 180 arasında sürekli değişmesi stabil oyun hissiyatı sağlamıyor. Xantares diye e-sporcu var, kendisi de geçen gün aynı durumdan bahsediyordu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı