i5-3470 yükte 85 derece normal mi?

Low'da GPU %60 cpu%90 idi. High'a aldığımda GPU %90 CPU %94 oldu.

Dün belki yanlış monteledim diye çıkarıp geri taktım ve macun yeniledim, hatta kasayı kapağı açık kullanıyorum yine dereceler aynı.

Bu arada işlemcinin kendi fanını kullanmıyorum, işlemcinin kendi fanı çok küçüktü benim kendi fanım onun 2'katı falandı o yüzden kendi fanımı taktım.

O hâlde işlemciniz bu oyun için zayıf, yapabileceğimiz pek birşey yok. Kaliteli macun ile macunu yenileyin veya güçlü bir fan alın, sıvı soğutmalı vs. Tabii bu kadar eski bir işlemci için değmez.

O hâlde işlemciniz bu oyun için zayıf, yapabileceğimiz pek birşey yok. Kaliteli macun ile macunu yenileyin veya güçlü bir fan alın, sıvı soğutmalı vs. Tabii bu kadar eski bir işlemci için değmez.
Ama MAX ayarlarda 110FPS Alıyordum. Niye zayıf olsun ki ?

Undervolt yapılabilir @erengore hocam yardımcı olacaktır o konuda.
Undervolt konusunda yardımcı olabilirim. Yükte 85 derece diyorsunuz da o işlemcinin PROCHOT sıcaklığı muhtemelen 85 ayarlanmıştır. Performansı kısılıyor olabilir. Ben de işte bu konuda size yardımcı olabilirim. Bunun için ThrottleStop kullanacağız. Dilerseniz başlayabiliriz.

Başlayalım oluur.

Hangi marka termal macunu sürdünüz?

Artics MX 2019 mu öyle bir şey 7-8 ay önce aldım.

Yani kasa mini ITX 1 fan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…