i5-3470 yükte 85 derece normal mi?

Evet hocam. Bu fake macun mahalle bilgisayarcısından aldığımız 5 liralık macunla aynı kalitede diyebilirim. @MysticAutem kıvamı oldukça kuru, katı ve çamurumsu değil mi?
Evet hocam. Bu fake macun mahalle bilgisayarcısından aldığımız 5 liralık macunla aynı kalitede diyebilirim. @MysticAutem kıvamı oldukça kuru, katı ve çamurumsu değil mi?

Eğer almak isterseniz bu linkteki macun orijinal Arctic MX-4.

Hocam böyle bir macun ise faketir.
Bu yüzden sıcaklıklar yüksek orijinal ve sahte macun arasında 8-10 derece fark oluyor.
Evet aynı macun kutusu bile aynı fakat nasıl yani dolandırıldımmı? Trendyoldan almıştım. Çok saçma....
@celilemrednsmnt hocam aynı vaka mı?

ThrottleStop Ana Ekranı, FIVR sekmesi, TPL sekmesinin ekran görüntülerini atar mısınız? Varsayılan ayarları görüp başlayalım.
Hocam o ekranlara nerden giricem
Kuru katı değil fakat biraz çamurumsu.

Evet aynı macun fakat nasıl yani dolandırıldımmı? Trendyoldan almıştım. Çok saçma....
Ben de aynı hisler içerisindeyim. Ben de Trendyoldan almıştım. Bence de çok saçma...
Kuru katı değil fakat biraz çamurumsu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şu videoda daha iyi teyit edebilirsiniz.

Evet elime sıktığımda bana da o adamdaki gibi oluyor offf off... Eski işlemcimede sıkmıştım bu kadar olmamıştı ama...

@celilemrednsmnt hocam aynı vaka mı?

ThrottleStop ana ekranı, fıvr sekmesi, tpl sekmesinin ekran görüntülerini atar mısınız? Varsayılan ayarları görüp başlayalım.

Fıvr dediğiniz yeri bulamadım.

Arkadaşlar sorunu çözdüm.
Çözüm: İşlemci fanını temizemeyi 5yıldır unutmuşum, bir temizledim 300gram toz çıktı ve değerler;

Temizlemeden önce: Yükte 89 derece.
Temizledikten sonra: Yükte 61 derece.

Kısacası hayvan gibi toz çıktı ucuna kadar temizledim, düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…