Şu an elimde i5 3470'li sistem var şu an RX6500 XT alacağım yaza doğru da anakart işlemci RAM alacağım fakat şu an RX6500 alsam ve taksam ekran kartında problem yasar miyim?
Şu an elimde i5 3470'li sistem var şu an RX6500 XT alacağım yaza doğru da anakart işlemci RAM alacağım fakat şu an RX6500 alsam ve taksam ekran kartında problem yasar miyim?
i5 3570 ve RX 580 8 GB ile darboğaz yaşıyorum ayrıca kartlarımız birbirine yakın performanslı diye biliyorum mutlaka darboğaz olacaktır performans kaybı olur ama zarar vermez.
Undervolt yaparak elimden geldiğince dengelemeye çalıştım sen de yapabilirsin ya da.
Oyunlarda yükü karta atıp (grafikleri high Ultra yapıp) oynayabilirsin.
i5 3570 ve RX 580 8 GB ile darboğaz yaşıyorum ayrıca kartlarımız birbirine yakın performanslı diye biliyorum mutlaka darboğaz olacaktır performans kaybı olur ama zarar vermez.
Undervolt yaparak elimden geldiğince dengelemeye çalıştım sen de yapabilirsin ya da.
Oyunlarda yükü karta atıp (grafikleri high Ultra yapıp) oynayabilirsin.
Ben 2019 yılında almıştım XFX marka ki memnunum internetteki çoğu RX580 kartlara göre daha yüksek clocklu şekilde gelmişti hala aynı şekilde kullanıyorum.
Bir ara 3900 TL'ye Afox marka RX 580 satıyorlardı Afox önermem normalde ama N11 dekine bakabilirsiniz söylediğiniz o markaya göre iyidir performansıyla ilgilide youtubede video vardı.
11 11 kuponuyla 111 lira civarı indirim oluyordu.
Afox AMD Radeon RX 580 2048SP AFRX580-8192D5H3-V2 8 GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.