i5-3570 aşırı ısınıyor ve oyundan atıyor

Hepsini 2.el alın bir de DDR4 3200 MHz RAM alırsınız 2.el

Veya işlemci RAM anakart satıp DDR4 veya DDR5 destekli parçalara da geçebilirsiniz ekran kartınız da o kadar kötü değil.

Ben hiç anlamam ki o konulardan beceremem

Bilgisayarcıya yaptırabilirsiniz hocam aldığınız parçaları verip ben bunları değiştirmek istiyorum derseniz yardımcı olurlar eğer güvenilir bilgisayarcı varsa. Eskileri de satarsınız.

Anladım teşekkürler

Bilgisayarcıya yaptırabilirsiniz hocam aldığınız parçaları verip ben bunları değiştirmek istiyorum derseniz yardımcı olurlar eğer güvenilir bilgisayarcı varsa. Eskileri de satarsınız.

Peki siz ne önerirsiniz parçalar için ne almak lazım bütçe 8 bin TL'ye kadar çıkabilir belki 10bin TL

Anakart ASUS yerine bunu da alabilirsiniz:

Yalnız benim PC hiç temizlenmedi 3 yıldır toz içinde ilk yıl gayet rahat oynuyordum toz olduktan sonra böyle oldu tozdan dolayı olabilir mi?

Aynı işlemciyi RX 580 kartla kullanıyorum işlemci yükte bile 60 65 dereceleri geçmiyor.
Macun değiştirip Kule tipi soğutucu alabilirsiniz. (Kullandığım soğutucu Silverstone KR03)
Lakin sistem eski Anakart işlemci ram değiştirebilirsiniz. R5 5500 AM4 anakart 2X8 RAM
Ya da İ3 12/13/14100F işlemci, mümkünse ddr5 anakart 2X8/16 Ram şeklinde alınabilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı