i5-3570 GTA 5'te %100 kullanıyor

Görev Yöneticisi'nden kontrol edin. İşlemciyi %100 kullanan oyun mu?

Kanki işlemciler oyunlarda yüzde yüz çalışıyor genelde. Senin işlemci çift çekirdekli olduğu için de güç yetiştirmeye çalışıyor diye düşünüyorum.

@xanax32 , i5-2500 + 750 Ti ikilisiyle 1080p'de bile özellikle Los Santos'ta hızlı araç kullanırken %90-95'li kullanımlara ulaşabiliyordu. Şu an i5-7500 ile taktım kullanıyorum ancak yine de bu tarz senaryolarda %65-70'lerden aşağı bir kullanımla karşılaşmadım. Oyun işlemci ağırlıklı bir oyun, 720p'de %100 sabit kullanım seviyesi bu oyun için doğal karşılanabilir.

İdeal bir 1080p60FPS deneyimi açısından, eğer ki 768p monitör varsa render scale (çözünürlük ölçeklendirmesi) kısmını 1.5x'e çekip, kalan ayarları High + MSAA Off şeklinde ayarlayıp oynayabilirsin.

GTA V'de yoldaki NPC'ler işlemcinin canını almaya başladı. 4. nesil i5 ve GT 1030'da bile işlemci GTA'da resmen tükeniyor. Diğer oyunlarda böyle bir sorun yok ancak onlarda da eski nesil işlemcilerde artık işlemci kullanımı limitlere yaklaşmak üzere.
720P yapmanda tuzu biberi oluyor, 1080P 'de bu kullanım oranı düşecektir.

%100 çalışması iyi bir şey.

Buradaki kasıt işlemcinin frekans olarak %100 çalışması değil, artık darboğaza uğramaya başlaması.

Kanki işlemciler oyunlarda yüzde yüz çalışıyor genelde. Senin işlemci çift çekirdekli olduğu için de güç yetiştirmeye çalışıyor diye düşünüyorum.

3570 dört çekirdekli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı