i5 3570 GTX 1050 Uyumu

Ya 580 bile besleyemiyor ne konuşuyorsun daha. Sanki.
580'e yetti de 590 kaldı.

Sen ne anlatıyorsun? YouTube'da gırla testleri var buraya açılmış tonla konu var hala tatava yapıyorsun. 590'a kadar dediğim halde 2 kere aynı şeyi dedin nerenle okuyorsun anlamıyorum ki.

Sen ne anlatıyorsun? YouTube'da gırla testleri var buraya açılmış tonla konu var hala tatava yapıyorsun. 590'a kadar dediğim halde 2 kere aynı şeyi dedin nerenle okuyorsun anlamıyorum ki.

Anlama sıkıntın mı var? RX590'a kadar besler diyorsun 580 bile besleyemiyor bilmiyorsan yorum yapma hala uzatıyor bir de .D.

Anlama sıkıntın mı var? RX590'a kadar besler diyorsun 580 bile besleyemiyor bilmiyorsan yorum yapma hala uzatıyor bir de .D.

Sen anlamıyorsun RX 590 kadar yolu var dedi. RX 590 besler demedi. RX 580 besleyebiliyor bir miktar darboğaz var. i5 3570 RX 570 rahat besler.

Ya kardeşim sıkıntılı misin RX 580 besler diyorsun besleyemiyor işte hala ağlıyorsun.

Bak başkaları bile diyor okuduğunu anlayamamışsın diye hala bana ağlıyorsun falan diyorsun sana çok güzel şeyler söylerdim fakat burası uygun bir yer değil. RX 580 kullanıcısı mısın? i5 3570 ile mi kullanıyorsun? Hayır madem bana inanmıyorsun burada açılmış tonla konu var. Git onları okuyor musun izliyor musun ne yapıyorsan yap daha da bana laf yetiştirmeye çalışma.

Bak başkaları bile diyor okuduğunu anlayamamışsın diye hala bana ağlıyorsun falan diyorsun sana çok güzel şeyler söylerdim fakat burası uygun bir yer değil. RX 580 kullanıcısı mısın? i5 3570 ile mi kullanıyorsun? Hayır madem bana inanmıyorsun burada açılmış tonla konu var. Git onları okuyor musun izliyor musun ne yapıyorsan yap daha da bana laf yetiştirmeye çalışma.

Ya kendi attigin video da bile darboğaz oluyor hala ağlıyorsun utanmadan .D bilmiyorsun ve kabullenemiyorsun yazık.

Ya kendi attigin video da bile darboğaz oluyor hala ağlıyorsun utanmadan .D bilmiyorsun ve kabullenemiyorsun yazık.

Sabrımı sınıyorsun muhtemelen 10 15 yaşında bir çocuksun. Yazış şeklin ve her cümlenin sonuna "ağla" kelimesini koymayı bayağı seviyorsun.
.
Ayrıca video boyunca 1-2 saniyelik çok nadir ve az bir şekilde GPU kullanımı düşüyor onun haricinde 100'den aşağı inmiyor. Boşsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı