i5-3570 sistem ekran takılması

Trdny

Femtopat
Chrome'da takılırken bir sekme açtığımda, ya da direkt Chrome'u açtığımda ve buna benzer birçok durumda bilgisayar ekranı takılıyor. Bazen 8 9 saniye sonra ekran takılması geçiyor ve siyah ekran geliyor sonra tekrar eski haline dönüyor (ekran kartı Driver'ı kurarken ekranın gidip geldiği gibi). Bazen ise ekran takılıyor, 10 15 saniye sonra siyah ekran geliyor ve siyah ekranda takılı kalıyor. Bilgisayarımı yeniden başlatmaktan başka çarem kalmıyor.

CS:GO'da ise oyun ekranındayken masaüstüne geçtiğim zaman hiçbir problem yok fakat masaüstünden oyuna geçtiğim zaman ekranda 2 3 saniye aşağıdaki fotoğraftaki gibi çizgiler çıkıyor sonra oyun ekranı açılıyor. Açılmadığı zamanlar da oluyor.

↑ Hata olduğu zaman ekran bu şekilde ( Hep bu şekilde değil bazen çizgiler sadece sol tarafta değil ekranın her tarafında çıktığı zamanlar da oluyor.)

Arada sırada CS:GO penceresine geçerken açılmadığı zamanlarda Alt+Tab tuşlarına spam yaptım ve masaüstüne girdim. Masaüstündeki saydamlık efekti vb. gözükmedi sanki ekran kartı Driver'ım yokmuş gibiydi. Masaüstünden arkada açık olan CS:GO'ya geçmeye çalıştığım zaman ekran siyah oluyor ve sadece sesler geliyor.

Bazen direkt oyundan atıp hata veriyor. Hatada render ile alakalı bir şey yazıyordu ama tam hatırlayamıyorum. Arkadaşlarım beklediği için hızlıca hatayı kapatıp oyuna tekrar giriş yapıyorum.

Bu ne ile alakalı ve çözümü ne olabilir?

Ek olarak bu hataları sürekli değil arada sırada alıyorum. Bilgisayarı yeniden başlattığım zaman her şey geçiyor. Bazı günlerde bu sorunlar olmadan CS:GO oynayabiliyorum.

Sistem özelliklerim;
• motherboard: Gigabyte GA-H61M-S2-B3
• RAM: Samsung 4 GB 1333MHz DDR3
• Processor: Intel® Core™ i5-3570 3.80 GHz
• Graphics Card: ASUS RX550 AREZ Phoenix 2 GB 128bit GDDR5
• SSD: Crucial BX500 240GB
• PSU: Power Boost BST-ATX300R 300W

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…