i5-3570 Sistem için oyun önerisi

Ezio üçlemesini bitirdim Metro 2033 ve last light bitti Battlefield hiç oynamadım BioShock sistemim kaldırısa oynamayı düşünüyorum Saints Row serisini de hiç oynamadım.

Başka bir önerin varsa FPS tarzı oyunlar için bakabilirim.

Far Cry 3 ve 4, brothers a tale of two sons (FPS değil ama çok güzel oyundur hikayesi muazzam), l. A noire (aynı şekilde FPS değil ama çok güzeldir), Mafia 2 (bu da aynı şekilde ama bu aralarındaki en güzel oyundur diyebilirim hocam bu oyunlara bakın bence)
Oynamak istediğim serilerdendi ama PC kaldırmaz diye hiç oynamamıştım anca YouTube'dan videolarını izledim pek de hatırlamıyorum.

Yazığım her oyunu daha düşük sistemde orta-yüksek ayarda oynayıp bitirdim hocam siz bu oyunları yüksek-Ultra ayarlarda oynarsınız sıkıntı etmeyin.

Far Cry 3 ve 4, brothers a tale of two sons (FPS değil ama çok güzel oyundur hikayesi muazzam), l. A noire (aynı şekilde FPS değil ama çok güzeldir), Mafia 2 (bu da aynı şekilde ama bu aralarındaki en güzel oyundur diyebilirim hocam bu oyunlara bakın bence)

Yazığım her oyunu daha düşük sistemde orta-yüksek ayarda oynayıp bitirdim hocam siz bu oyunları yüksek-Ultra ayarlarda oynarsınız sıkıntı etmeyin.

Far Cry 3 4 bitti çok güzel oyun ikisi de Mafia 2 keşke hafızam silinse bir daha bitirsem ı. A noire merak ettiğim oyunlardan brothers a tale of two sons bu oyunu da biliyorum ama pek benlik değil gibi.

Far Cry 3 4 bitti çok güzel oyun ikisi de Mafia 2 keşke hafızam silinse bir daha bitirsem ı. A noire merak ettiğim oyunlardan brothers a tale of two sons bu oyunu da biliyorum ama pek benlik değil gibi.

Bende pek benlik değil diyordum hocam ama öyle değilmiş :) çok güzel oyun indirimdeyken alın 4-5 saatte bitirirsiniz zaten ve pişman olmazsınız.

Crysis serisini de oynayabilirsiniz.
Bende pek benlik değil diyordum hocam ama öyle değilmiş :) çok güzel oyun indirimdeyken alın 4-5 saatte bitirirsiniz zaten ve pişman olmazsınız.

Crysis serisini de oynayabilirsiniz.

Max Payne seriside var :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı