i5 3570 ve GTX 960 oyun performansları

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar i5 3570 almayı düşünüyorum. Şu anda Valorant Ultra'da 90-50 arası gitgeller yaşanıyor. Rise of the Tomb Raider'da ise çok fazla render gerektiren yerlerde Ultra'da 25'e bile düştüğü oluyor 70 FPS'lerden. İşlemcim i3 2100. Upgrade ile ne tür farklar oluşur?

Hocam troll olarakmı konuyu açtınız bilmiyorum ama. Ben bile 1650 mobile ekran kartı ile Ultra'da 50 FPS geçmiyorken siz nasıl 75 FPS alıyorsunuz GTX 960 ile?

Sorunuza gelince. Performans ve FPS olarak artış olacaktır muhakkak. Gözle görülür bir fark olacaktır. Benim tavsiyem 3570K almanızdan yana.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

OC yapmış olabilir mi?

Değişiyor çok hızlı bir şekilde konu Valorant ise. Bir saniyede 90 ile 50'yi aynı anda görebiliyorum. Tomb Raider ise karlı alanlarda 75 80 FPS alıyorum ki olması gereken.

Hocam GTX 1650 diyorsunuz zaten masaüstü versiyonu da çok güçlü değil bir de Mobile diyorsunuz tabii ki yetişebilir, GTX 960 güçlü bir ekran kartı FPS değerlerini bırakıyorum buraya karşılaştırmayı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…