AhmetBulut93
Hectopat
Merhaba. Öncelikler herkesten başta özür dilerim böyle çok fazla konuşulan ve tekrarı çok fazla bulunan bir konuyu açtığım için. Ancak benim sıkıntım biraz da maddi oldu bu oyun yüzünden. Steam'de 225 saat PUBG oynamam var severek oynuyorum ve bu oyun için sistemi güncelledim ancak her defasında farklı sorunlar yaşadım.
Daha önce bilgisayar özelliklerim:
Sıkıntıya gelirsek şu an PUBG'de tüm ayarlar en düşük ve kenar yumuşatma ve doku ultrada 140 FPS'lere kadar çıkıyorum ancak ciddi takılma sorunu yaşıyorum. İşlemci kullanımı 60'ı geçmiyor ancak ekran kartı kullanımı 50'lere kadar düşüyor. Bununla alakalı denemediğim yöntem kalmadı driverleri düşürmek işletim sistemini temizlemek vb. Benim asıl istediğim oyunun ekran kartını %90 dan fazla kullanması. Bununla alakalı nasıl bir yol izlemeliyim? Sistemimde darboğaz yapan bir parça halen olabilir mi? İyi forumlar herkese.
Daha önce bilgisayar özelliklerim:
- Corsair Carbide Spec -3 kasa
- MSI H81M-P33
- GTX 960 2 GB
- i5 4460
- 16 GB 1600 MHz DDR-3 bellek
- 120 GB Kingston SSD
- 1 TB Seagate HDD
- Evga 750 GQ 750 Watt Gold sertifikalı PSU
Sıkıntıya gelirsek şu an PUBG'de tüm ayarlar en düşük ve kenar yumuşatma ve doku ultrada 140 FPS'lere kadar çıkıyorum ancak ciddi takılma sorunu yaşıyorum. İşlemci kullanımı 60'ı geçmiyor ancak ekran kartı kullanımı 50'lere kadar düşüyor. Bununla alakalı denemediğim yöntem kalmadı driverleri düşürmek işletim sistemini temizlemek vb. Benim asıl istediğim oyunun ekran kartını %90 dan fazla kullanması. Bununla alakalı nasıl bir yol izlemeliyim? Sistemimde darboğaz yapan bir parça halen olabilir mi? İyi forumlar herkese.
Son düzenleyen: Moderatör: