Bak Lüleburgazlı kardeşim bence bütçen kısıtlıysa AMD FX 6100 bile yeter fakat eğer ki bütçen varsa tabi ki tavsiyem i5 3750k olur. Fakat oyunlarda çok mu performans arttırır, hayır
en 1-5 FPS artırır en fazla asıl performansı ekran kartı yaratır bence, ekran kartına yüklenebilirsin.
Arkadaşlar aslında şu anda sistemim hazır fakat i5 3570k ile FX 8350 arasında gidip geliyorum. Sizlerden de bana bir sistem toplamınızı istiyorum çünkü kafam çok karışık ve neyden kısıp neye yükleneceğimi açıkcası bilmiyorum, yani işlemciden kısıp ekran kartına yatırım yakmak gibi bu konular hakkında bilgim yok.
Sistemimin bileşenleri paylaşacağım. Siz de bu parçalardan değişmesi gereken parçalar var ise onların yerine gelmesi gereken parçalar vb. diğer bileşenleri açıklayıp linklerini atarsanız ya da sıfırdan bir sistem toplarsanız iyi olur.
Arkadaşlar çok özür dilerim konuyu açtığımda bütçeyi yazmadığımın farkına vardım ama düzenlemeye vakit kalmadan birden bilgisayar kapandı sonra anladımki elektrikler gitmiş yeni geldi bütçem 2.500 TL özür dilerim tekrar
Arkadaşlar çok özür dilerim konuyu açtığımda bütçeyi yazmadığımın farkına vardım ama düzenlemeye vakit kalmadan birden bilgisayar kapandı sonra anladımki elektrikler gitmiş yeni geldi bütçem 2.500 TL özür dilerim tekrar
FX 8350'in , FX 8150'den %15 daha fazla performans verdiği söyleniyor. FX 8350 iyi bir işlemci ve anakartları Intel'e göre daha ucuz. Oyun için kullanacaksan FX 6100 ya da 6200 al derim. Her ikisi de işini fazla fazla görür. Artan parayı da ekran kartına yatırabilirsin