i5 3570K mı i7 3770k mı?

Benim bütçem yetmişti i7 4790k aldım.Sitede Prof çok bu konuda,i5 4690k yeterli dediler bana ama son anda 300 tl fazla verdim.Mutluyum.
Mesele aradaki 250 TL farka değer mi konusu. 650 ve 400 e buldum her ikisini de. Fakat oyun için i5 yeter diyen de var, almışken i7 al diyende...

Benim bütçem yetmişti i7 4790k aldım.Sitede Prof çok bu konuda,i5 4690k yeterli dediler bana ama son anda 300 tl fazla verdim.Mutluyum.
O senin tercihin ama render ile uğraşmıyorsan ve sadece oyun odaklıysan çok ciddi bir fark görmessin ama hayırlı olsun.

İfadeler: kry
Mesele aradaki 250 TL farka değer mi konusu. 650 ve 400 e buldum her ikisini de. Fakat oyun için i5 yeter diyen de var, almışken i7 al diyende...
Oyun odaklıysan farkı pek hissedilmiyor ama i7 nin i5 ten daha performanslı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Yada broadwell in çıkışına kadar bütçeni arttırıp güncel bir sistemede geçebilirsin mesela ben şuan E5300 işlemcimi sırf bu yüzden değiştirmiyorum.
Aradaki 250 TL farka değer mi bilmem ama, 5 yıl filan işlemci almayacağımi düşünürsek İ7 3770k almaya karar verdim...

Aradaki 250 TL farka değer mi bilmem ama, 5 yıl filan işlemci almayacağımi düşünürsek İ7 3770k almaya karar verdim...
Uzun vadede i7 kullanmanız biraz daha sizi rahat ettirecektir ama benim tavsiyem bekleyip güncel bir sisteme geçmeniz olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…