i5-3570K mı, Ryzen 5 2600 mü?

Harddisk ID değiştirmeyi daha önce denedim 2 kere format attım her şeyi denedim ama çözümlenmedi. Anakart'a falan mı ban atıldı diye düşünüyorum fakat onların programları aylık günlük haftalık olarak satılıyor ve yarısı fake.

Neymiş bu oyun merak ettim ve ne yaptınız ve oyun yönetimi bu kadar sinir oldu acaba? Sorununuzu çözer mi sistemde bu değişiklik bilmiyorum fakat modemi sıfırlamayı denediniz mi peki? (deneyin eğer hayır ise cevap)

COD Warzone ücretsiz olduğunda herkese erişilebilir bir oyun haline gelince (hackler doldu taştı) tabi bu bir mazeret değildi kullanmak için ve ben de hack kullandım her insan gibi sinir limitine ulaştım yani insan hesabı banlar ne bileyim 1 hafta uzaklaştırır ama HWID yemek çok ağır bedel oldu.

Modem değiştim, format attım, hard disk komple dahi sildim, telefon interneti ile dahi denedim nafile.

O zaman aklıma başka bir yöntem gelmiyor, son Jumper ile CMOS'u sıfırlamayı deneyin.

(Bunun içinin açılıp yapılan şeylerini yapın)

BIOS pilini çıkartmak basit olduğuna göre Jumper'ı yapmama gerek kalmıyor. Onu da deneyeyim olmaz ise bu iş bana komple Ekran kartı ve PSU hariç her şeyi değiştirmeye yöneltiyor.

@SaviorAngel™ Bu arada ban işini geçtim de sistem değişmeye kalktığım da şuan ki sistemimi bırakıp belirttiğim sisteme değişmek boşa para harcamak mı olur sadece bu ban yüzünden. Yoksa ileriye dönük daha iyi bir bilgisayar mı elimde tutmuş olurum işte 3-4 sene misal.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…